IPv6 sikkerhetskurs

IPv6 Sikkerhetskurs (NLT-IPV6-Sikkerhet) er et kurs som passer for tekniske ressurser i design og driftsavdelinger hos operatører og enterprise-kunder.

IPv6 sikkerhetskurs

Deltagerne bør ha grunnleggende IPv6-kjennskap, tilsvarende NLT-IPv6-Intro. IPv6 sikkerhetskurs kan kombineres med andre IPv6 kurs, samt tilpasses etter deltagernes behov.

Dato: Ta kontakt for å avtale dato
Pris: kr 4.500 per deltaker
Sted: nLogic, Oslo
Kursholder: Ola Thoresen

Om kurset

«IPv6 The good, the bad and the ugly» (NLT-IPV6-Sikkerhet) er et kurs for deg som vil ha en større forståelse av hvilke sikkerhetsutfordringer IPv6 er ment å løse, men også hvilke nye problemstillinger som dukker opp ved overgang til IPv6.

Det legges stor vekt på lab, der utstyret er en blanding av Cisco og Juniper rutere og Unix maskiner. I lab vil man øve på å sette opp infrastruktur med rutingprotokoller og se på hvilke nye hensyn man må ta for å ivareta sikkerheten.

Vi tilbyr også å holde kurs hos kunde, og innhold/lab kan tilpasses kundens behov slik at opplæring i organisasjonene blir mest mulig effektiv. Et kurs med spesialtilpasset innhold kan også holdes i våre lokaler med tilgang til lab her. Ta kontakt for et tilbud og sjekk av tilgjengelige tidspunkt.

For mer informasjon, ta kontakt med oss

Hvis du ønsker mer informasjon om IPv6 kurs, sjekke tilgjengelig tidspunkt eller få et tilbud, ta kontakt med oss.

Send en e-post til vår kursholder, Ola Thoresen, for spørsmål og praktisk informasjon.

Bilde av Ola Thoresen.

Ola Thoresen