IPv6 i datasenteret

IPv6 Networking (NLT-IPV6-Datasenter) er et kurs som passer for tekniske ressurser i design og driftsavdelinger hos operatører og enterprise-kunder.

IPv6 i datasenteret

Deltagerne bør ha grunnleggende IPv6-kjennskap, tilsvarende NLT-IPv6-Intro. IPv6 datasenterkurs kan kombineres med andre IPv6 kurs, samt tilpasses etter deltagernes behov.

Dato: Ta kontakt for å avtale dato
Pris: kr 4.500 per deltaker
Sted: nLogic, Oslo
Kursholder: Ola Thoresen

Om kurset

Dette kurset (NLT-IPV6-Datasenter) vil legge grunnlaget for å bygge opp en fornuftig infrastruktur i datasenteret for å ta i bruk IPv6. Kurset egner seg enten man skal bygge et nytt datasenter, eller man ønsker å migrere et eksisterende datasenter fra IPv4 til IPv6.

Det legges stor vekt på lab, der utstyret er en blanding av Cisco og Juniper rutere og Unix maskiner. I lab vil man øve på å sette opp infrastruktur med rutingprotokoller og konfigurere ulike servere, som DHCP, Bind, apache osv.

Vi tilbyr også å holde kurs hos kunde, og innhold/lab kan tilpasses kundens behov slik at opplæring i organisasjonene blir mest mulig effektiv. Et kurs med spesialtilpasset innhold kan også holdes i våre lokaler med tilgang til lab her. Ta kontakt for et tilbud og sjekk av tilgjengelige tidspunkt.

For mer informasjon, ta kontakt med oss

Hvis du ønsker mer informasjon om IPv6 kurs, sjekke tilgjengelig tidspunkt eller få et tilbud, ta kontakt med oss.

Send en e-post til vår kursholder, Ola Thoresen, for spørsmål og praktisk informasjon.

Bilde av Ola Thoresen.

Ola Thoresen