Møt oss på TelecomWorld Color Line

TelecomWorld Norge arrangeres på Color Magic, tur/retur Oslo-Kiel 25. – 27. september 2024. Rundt 400 deltakere fra ledersjiktet i hele verdikjeden i den norske bredbåndsbransjen er forventet å delta på arrangementet.

  • Lokasjon

    Oslo-Kiel

  • Dato

  • Type

    Konferanse

TelecomWorld arrangeres på Color Magic, tur/retur Oslo-Kiel 25. – 27. september 2024. Rundt 400 deltakere fra ledersjiktet i hele verdikjeden i den norske bredbåndsbransjen er forventet å delta på arrangementet. Få med deg ny inspirasjon og ideer fra 2 spennende konferansedager med god tid til mingling, god mat og drikke samt underholdning sammen med blant andre politikere, myndigheter, leverandører og en mengde operatører.

Praktisk informasjon

Tid: 25. – 27. september
Sted: Color Line, Oslo-Kiel
Mer info og påmelding

Vi har gjennom en årrekke vært med som sponsor og deltar på konferansen. Ønsker du mer informasjon eller avtale et møte med oss, så er det bare å ta kontakt.

Kom i kontakt med oss

Ønsker du mer informasjon om oss, vår deltakelse på TelecomWorld Norge eller våre løsninger for bredbåndsmarkedet. Ta kontakt med oss direkte på telefon eller e-post, du kan også sende oss en melding nedenfor.