Webinar Cloudian

Velkommen til Cloudian webinar

Webinaret er gjennomført. Har du lyst til å vite mer om Cloudian? Ta kontakt med oss!

Jobber du med Big Data, IoT, media eller bare generelt store datasett, så trenger du lagring - og sannsynligvis mye lagring!

Skyen er svaret på de fleste problemer om dagen, også innen lagring, hvor Storage as a Service kan løse mange utfordringer. Av ulike årsaker er det likevel ikke alle som kan bruke skytjenester til lagring av store datamengder: høye kostnader, usikkerhet rundt databeskyttelse, og ikke minst tiden det tar å hente hjem data. Det er likevel mulig å få skyens fordeler i eget datasenter. 

Cloudian viser i dette webinaret hvordan man bygger en lokal lagringsløsning (’LagringsCloud’) som er bygget med samme teknologi som i skyen og gir mange av fordelene - men med en betydelig bedre totaløkonomi.  

Dato/Tid: 31. oktober 2019 kl 13:30 - 14:00
Sted: Webinar, link blir tilsendt etter påmelding
Speaker: Ulrich Slothuus, Sales Engineer, Cloudian

Er ditt NAS i ferd med å fylles?

Mer enn 60% av data lagret på NAS er typisk kald og lite aksessert data. Likevel konsumeres kostbar kapasitet på lagrings- og backupressurser. Vi har løsninger som kan hjelpe deg, ved å flytte data til en arkivløsning, og dermed gjenvinne 60 % av din tier 1 NAS lagringskapasitet.

Hege Anett Albrigtsen 17. juni 19

Gjør Big Data til Smart Data

Big Data-analyser gir verdifull innsikt, og jo større datasett, jo mer fruktbare analyser. Store mengder data krever imidlertid stor lagringskapasitet, og med det følger det utfordringer: kostnader, skalerbarhet og databeskyttelse. Det du trenger er kostnadseffektiv, svært skalerbar lagring, som er enkel, pålitelig og kompatibel med verktøyene du har.

Hege Anett Albrigtsen 29. juli 19

Økonomiske fordeler med objektlagring

Vi lever i en tid med eksplosiv datavekst. IDC estimerer at det digitale universet vokser med 50 % hvert år, og dobler seg i størrelse hvert andre år. Innen media og underholdning er veksten enda større, da kapasitets-intensive formater som 4K, 8K og 360/VR setter fart. Heldigvis gjør nye trender innen datalagring det enklere å ligge i forkant.

Administrasjon og lagring av data fra kameraovervåkning

Vi kan tilby enklere administrasjon av data fra kameraovervåkning, på bransjens mest skalerbare og kostnadseffektive løsning for medielagring. Her er ti grunner til å vurdere objektlagring til lagring av data fra video-overvåkning:

Hege Anett Albrigtsen 31. juli 19

Cloudians løsninger for databeskyttelse

Med Cloudian kan vi i nLogic levere en lokal diskbasert lagring, med mulighet for sky-integrasjon, til inntil 70 % lavere kostnad enn andre diskbaserte lagringsløsninger. Løsningen kan brukes som backuptarget, og er kompatibel med din eksisterende backupløsning fra f.eks Rubrik, Veritas, Veeam, Commvault, HYCU eller IBM. Ønsker du å lese mer om hvordan og hvilke fordeler du kan få?

Hege Anett Albrigtsen 12. juni 19

Media Asset Management

Kringkastings- og medieindustrien trenger lagringsplass med høy kapasitet. Tradisjonelle SAN- og NAS-lagringssystemer får ofte denne rollen. Imidlertid vil nye formater som 4K, 8K og VR/360 medføre lagringsutfordringer. Etter hvert som kapasitetskravene vokser eksponentielt, blir tradisjonelle løsninger lite kostnadseffektive og vanskelige å skalere. nLogics datasenterpartner, Cloudian, møter disse utfordringene med en kostnadseffektiv diskbasert arkivløsning.

Hege Anett Albrigtsen 19. juni 19