Webinar: Automatiser nettverket med MIST AI


Webinar  I  25. mai  I  09:00-09:45

Meld deg på vårt webinar den 25.mai for å få en gjennomgang av hvordan du kan automatisere nettverket med MIST AI og microservices skyarkitektur.

På 45 minutter vil vi vise hvordan man kan transformere nettverket med AI-drevne automatiserte operasjoner, forbedre IT-arbeidseffektiviteten og levere unik brukeropplevelse. Mist AI bruker en kombinasjon av kunstig intelligens, maskinlæring og datavitenskapsteknikker for å sikre den optimale brukeropplevelsen og forenkle IT operasjonene på tvers av WLAN, LAN og WAN. Data samles inn fra en rekke kilder, inkludert aksesspunkter, svitsjer og brannmurer for å kunne gi innsikt i om man tilfredsstiller krav som er stilt i henhold til brukeropplevelsen, i en og samme management plattform.

Vi gir også et innblikk i "Marvis" - bransjens første AI-drevne virtuelle nettverksassistent, som tilbyr feilsøking via et samtalegrensesnitt på naturlig språk og som gir veiledning og proaktivt varsler IT-ansatte om utfordringer i nettverket.

Meld deg på webinaret for å se mer om hvorfor Gartner utpekte Juniper til «Leader» i sin Magic Quadrant for både trådløst og kablet infrastruktur!

Webinaret holdes av Roger Wiklund, nLogic AB og Golstan Eliassi, nLogic AS.