Seminar og lukket filmvisning

nLogic inviterer til seminar og lukket visning av Star Wars - The Rise of Skywalker

Dette seminaret er gjennomført. Følg med i vår kalender, så går du ikke glipp av framtidige eventer

Alle tech-interesserte filmnerder kan herved glede seg til 18. desember. nLogic inviterer da til seminar på Vika Kino, hvor du får faglig påfyll fra noen av våre utvalgte partnere, etterfulgt av lukket premierevisning av Star Wars - The Rise of Skywalker.

 

Dato: Onsdag 18. desember, 12:00 - 18:00
Sted: Vika Kino, Ruseløkkveien 14, Oslo
Pris: Gratis

Infrastruktur fra en annen galakse

Det skjedde i lysåret 2009:

Det fredelige Nutanix-folket kom fra Cloud-galaksen til jorden med en infrastruktur helt ulikt det verden hadde sett tidligere. De har etter dette revolusjonert infrastrukturen på jorden, og har i løpet av 10 år endret 14 000 viktige datasentere. 

For å kunne gjennomføre endringene var det nødvendig å tenke også på nettverksinfrastrukturen. Nutanix-folket inngikk derfor raskt en allianse med nettverksfolket fra planeten Juniper. Det måtte bygges tunneler mellom de mange datasenterene, og tung lagringstrafikk mellom Nutanix-løsningene krever 10-, 25- eller til og med 100 StarBytes per sek, med lysfrekvens.

Med seg på reisen hadde Nutanix-folket vennene sine fra naboplaneten Rubrik og stjernetåken Cloudian. De hjelper Nutanix-folket med å passe på informasjon. Folket på jorden hadde ikke tidligere sett systemer med tilsvarende grad av automasjon som det Rubrik og Cloudian brakte med seg. Galaksesystemene fra Rubrik og Cloudian er autonome og har kapasitet tilsvarende tre hele galakser.

Unngå svarte hull - meld deg på seminaret i dag!

 

Agenda: 

 • 12:00 nLogic ønsker velkommen
 • 12:10 Nutanix - teknikk som er lysår foran, og likevel ekstremt enkel
  Ny teknologi har landet i datasentret og den er ulik noe annet vi har sett på jorden. Torgeir løfter litt på panseret og forklarer hvorfor Nutanix er så nyskapende og samtidig så enkelt. Bli med og forstå fremtiden! 
  Torgeir Mortensen, Sr. System Engineer i Nutanix  
 • 12:30 Sikkerhet i alle virtuelle seksjoner
  Har først opprørene kommet seg inn i skipet, sprer de seg fort til alle seksjoner. Men ikke i et Nutanix-miljø. Marius Holmsen parkerer Tie-fighteren og viser hvordan sikkerhet kan bygges mellom de virtuelle rom inne i morskipet. Stikkordene er isolering av inntrengere og automatisering, samt enkel administrasjon -  som alltid i Nutanix-verdenen. 
  Marius Holmsen, Sikkerhetsspesialist i Nutanix

 • 13:10 Pause
 • 13:30 Automatisering i nettverket - med lysets hastighet
  Nye tjenester må leveres med lysets hastighet. Vi beveger oss fra HCI-plattformen opp til TOR-sfæren, og lenger enn det. Vi legger manuell jobbing bak oss og får se Junipers plattform for automatisering av nettverket. Så enkelt at man aldri må trekke et vlan igjen!
  Thorbjörn Zieger, Consulting Engineer i Juniper Networks
 •  14:10 Lagring i skyen, galaksen eller eget datasenter?
  Eksplosiv datavekst skaper nye utfordringer. Lagringssystemene fra Cloudian tilsvarer Storage-as-a-Service, men kan bygges lokalt. Økonomien blir som i skyen, men problemstillingene kan løses lokalt, med teknologi tilsvarende skyløsningene. Lær mer om den neste virkelighet innen lagringsarkitektur. 
  Ulrich Slothuus, Solutions Archtect i Cloudian
 • 14:25 Cloud Data Management
  I den nye virkelighet er manuell jobbing bannlyst! Piloten i datasentret skal kunne stole på backup-systemene og ellers ikke bry seg, manuelle jobber erstattes av automasjon. Samtidig gjør avanserte systemer dypdeanalyse av data for å detektere kryptoangrep, overholdelse av GDPR m.m. Vi viser deg backup fra en annen verden. 
  Helge Kveseth, Sales Engineer i Rubrik
 • 14:40 Mingling, matservering og kinosnacks
 • 15:30 Lukket visning av Star Wars - The Rise of Skywalker (fram til ca 18:00)