nLogic Summit 2022


Velkommen til årets nLogic Summit, onsdag 8. juni fra kl. 09:30! Endelig kan vi igjen arrangere nLogic Summit på forsommeren, og avslutte arrangementet med en skikkelig sommerfest!

Hvor: TAKET Steen og Strøm, Nedre Slottsgate 8
Når: 8. juni, kl: 09:30-22:00 (Registrering fra 09:00-09:30)

 

 

Forenkling, åpenhet, tilgjengelighet og sikkerhet - konflikt eller suksess?

Vi tar utgangspunkt i sluttbrukernes perspektiv, om det er deres ansatte eller kunder, og vil gjennom dagen demonstrere løsninger som gir best mulig brukeropplevelse, samtidig som sikkerheten ivaretas. Ola Thoresen i nLogic vil ta oss gjennom dagen, og invitere ulike fagpersoner opp på scenen, for å diskutere reelle utfordringer og caser, supplert med demoer av hvordan disse kan løses.

Det blir spennende dialoger og demoer fra kl 09:30 -16:30, hvor vi inviterer til lunsj midt på dagen. Etter faglig påfyll, inviterer vi til middag og sommerfest. Alt vil foregå på takterrassen til Steen og Strøm.
 

nLogic-summit-2022-web-banner

 

Agenda

09:00 Registrering med kaffe og enkel servering
09:30

Velkommen
Erlend Bonesvoll, nLogic AS

1. Sesjon - Forenkling og automasjon av nettverksløsninger

09:40 Juniper Mist – En moderne, AI dreven nettverksplattform
Har du full oversikt over nettverket, og ikke minst brukeropplevelsen? Golstan Eliassi i nLogic og Rikard Hjelm i Juniper Networks vil ta for seg utfordringer vi ser tilknyttet dette, og kjøre demo av de siste nyhetene i Mist-plattformen, inkludert sikkerhet og SD-WAN.
10:20 Juniper Automation – Paragon Active Assurance
Hvordan oppleves faktisk tjenestene deres fra kundens side? Leverer dere det dere lover? Og hvordan fortløpende, automatisk holde både driftspersonell og kunden informert om kvaliteten på tjenestene? Robert R. Olsen i nLogic vil sammen med Marcus Frimann i Juniper Networks belyse noen av utfordringene og behovene vi ser, og det blir demo av Juniper sitt verktøy for å måle og overvåke tjenestekvaliteten i store nett på tvers av leverandører og plattformer. 
10:55 Vi kjører referansecase video på en litt annerledes Mist kunde av nLogic
11:00 Pause

2. Sesjon - Åpne og moderne optiske løsninger for alle typer nettverk

11:15 Infinera XR Optics - Punkt til multipunkt aktiv fiber
Med Infineras revolusjonerende teknologi åpner det seg helt nye måter for enkel provisjonering av tjenester i et fibernett. Fra én enkelt QSFP-modul i routeren terminerer du inntil 16 klienter uten bruk av dyre linjesystemer. Ola Wikstrom i Infinera og Ola Thoresen i nLogic, tar for seg usecases for datasenter, campus og service providers.
11:45 Infinera GX – Ikke bare Datasenter Interconnect
Det er et stadig økende behov for høy kapasitet og sikker transport mellom datasentre. Men også i andre nettverk øker behovet ut over det man enkelt kan oppnå med et passivt fibernett. Ola Thoresen i nLogic vil belyse ulike problemstillinger tilknyttet dette, og Ola Wikstrom i Infinera gir et innblikk i GX-plattformen med eksempler på aggregering og transport av ulike tjenester, samt krypto og sikkerhet.
12:15 Lunsj
13:00 Smartoptics - Single-DWDM-channel 40G og 100G
Har dere datarom på ulike steder i et bygg, flere rom i et større datasenter, eller flere bygg på en campus, og dårlig fiberkapasitet mellom disse rommene eller byggene? CWDM har til nå vært den rimelige løsningen, men når sin begrensning med en gang behovet for linker på 40- eller 100 Gbit mellom lokasjonene melder seg. Marius Wehmer fra Smartoptics vil blant annet presentere en løsning som gir deg mulighet til å utvide kapasiteten din med rene passive komponenter uten å måtte investere i en full aktiv DWDM-løsning.

3. Sesjon. Sikkerhet og tilgjengelighet gjennom hele infrastrukturen

13:30 Nutanix Flow – Networking and Security
Flow Security (mikrosegmentering) og Flow Networking (software defined networks) lar deg bygge Virtual Private Clouds med full mulighet til mikrosegmentering og sikkerhet både på tvers av, og internt i den private skyen. Alt kontrollert og styrt av Nutanix enkle brukergrensesnitt. Ari Thor Gudmannsson fra Nutanix vil demonstrere hvor enkelt man kan rulle ut sin egen VPC-løsning.
14:10 Pause
14:25 Palo Alto Networks - Prisma Cloud Security
Har dere synlighet og sikkerhet på alle nivåer? Med Prisma får du fullt innsyn i hva dine servere gjør, med fokus på alle ulike trusler man blir utsatt for i en moderne infrastruktur, inkludert host, container, applikasjon og API. Palo Alto Networks vil demonstrerer sikkerhet for sky- og hybridløsninger.
15:05 Forescout – Innsikt, kontroll og automasjon av endepunktsikkerhet
Har du full oversikt og kontroll med alle endepunktene i nettet? Hakan Höglin i Forescout viser hva dere virkelig har i nettverket deres, og hvordan dette kan håndteres. Forescout kan fungere som alt fra en moderne NAC-løsning til full «compliance enforcer» for alle typer klienter. I et større nettverk kan Forescout realisere drømmen om komplett "Plug and play" av klienter der nettet konfigurerer seg selv basert på hva slags klient som kobler seg til. 
15:45 Arctic Wolf – Security Operations som en plattform
Vi avslutter dagen med en ny samarbeidspartner og tjeneste for nLogic. Selv om systemene, plattformene og løsningene vi bygger på gjør sitt beste, så er det i noen tilfeller fortsatt sånn at mennesker trengs. Arctic Wolf tilbyr en 24/7 SOC-tjeneste som krever minimalt av egeninnsats for å oppnå maksimal sikkerhet i eget nettverk. CTO i nLogic, Bård Berge, vil demonstrere hvordan vi har implementert dette for våre egne tjenester og vil sammen med Lau Sørensen i nLogic vise hvordan løsningen passer for både små og store virksomheter.
16:30 Middag og fest!

Med forbehold om endringer