nLogic webinar: FTTx Gateway CPE & WiFi 6 Mesh fra Icotera

 

nLogic og Icotera inviterer til webinar 30. mars kl 14:00 – 15:00. Vi presenterer FTTx Gateways CPE & WiFi 6, MESH WiFi Aksesspunkt samt ICONS for overvåking og provisjonering.

nLogic inviterer til webinar i samarbeid med Icotera for å presentere de siste nyhetene innen CPE-løsninger. I mange år har Icotera supportert markedet med High-end fiber og CPE-løsninger med overlegen kvalitet og Wi-FI yttelse som gir Service Providers muligheten til å tilby sine kunder en enestående brukeropplevelse. 

Tidspunkt: 
30. mars, kl 14:00 - 15:00

Agenda for webinaret

 • Velkommen – Robert Olsen, nLogic
 • Introduksjon av Icotera - Johan Westerberg, Icotera. 
  • Marked and product updates

  • Products, Solutions and DEMO

  • FTTx Gatways CPE & WiFi 6

  • Managed MESH WiFi Access Point

  • WiFi APP

  • Monitorering provisioning with ICONS

 

image-20230222-164008

Du kan lese FFTH CPE Gateways for fiber networks av Icotera her.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt:

robert

Robert R. Olsen
Business Area Manager Service Providers
M: +47 91 12 86 41
E: robert.olsen@nlogic.no

 


Relatert

nLogic bringer ledende SOC tjeneste med 1600 sikkerhetseksperter til det norske markedet

Inngår partnerskap med en av verdens ledende aktører innen Security Operations
Karoline G. Johnsen 27. jan 22

Arctic Wolf

nLogic er partner med Arctic Wolf®, som er en ledende internasjonal aktør innen Security Operations. Samarbeidet er inngått for å hjelpe våre kunder med å beskytte seg mot dagens avanserte nettangrep. Arctic Wolf’s intelligente skybaserte plattform overvåker alle viktige datakilder, inkludert endepunkt, nettverk og sky. Bak løsningen står 1600 eksperter innen Security Operations. Dette gir organisasjoner tilpasset og forutsigbar beskyttelse mot både nye og eksisterende trusler.

Security Operations

IT-sikkerhet er et fagfelt som krever spesialister. De må være oppdatert på det løpende trusselbildet og de må være tilgjengelige 24/7, 365 dager i året. I tillegg til egne ressurser samarbeider nLogic med Arctic Wolf®, som er en ledende internasjonal aktør innen security operations og sikkerhetsrådgivning. Arctic Wolf kombinerer en intelligent skybasert plattform, med innsikt fra sine 1600 sikkerhetseksperter. Kompetansen gjøres målrettet til våre kunder gjennom dedikerte og navngitte rådgivere som blir kjent med kundens miljø og situasjon. Dette gir organisasjoner personlig og forutsigbar beskyttelse mot både nye og eksisterende trusler.
Karoline G. Johnsen 26. jan 22