Junos OS

Junos OS er definert av enkelhet og innovasjon, og er operativsystemet som driver Juniper's brede portefølje av fysiske og virtuelle nettverk og sikkerhetsprodukter. Med over 20 års pålitelighet, sikkerhet og fleksibilitet, kjører Junos OS noen av verdens mest avanserte nettverksutplasseringer, noe som gir operatørene konkurransefortrinn i forhold til andre nettverksoperativsystemer. Junos OS automatiserer nettverksoperasjoner, sikrer operativ effektivitet og frigjør verdifull tid og ressurser for en bedrift.

nLogic har lang erfaring og ekspertkompetanse innen Junos OS, og tilbyr blant annet kurs og tips og triks. 

Junos grunnkurs

Junos grunnkurs er et av nLogics mest populære kurs som vi har tilbudt over 10 år. Kurset går over to dager og holdes av Jørgen Johnsen, Senior Systems Engineer i nLogic.

Junos tips og triks

Her har vi samlet et utvalg Junos tips og triks fra Jørgen Johnsen, Senior Systems Engineer i nLogic. Jørgen er "Junos-guru" og var med på å starte nLogic.

 

nLogics sertifiseringer innen Juniper Networks teknologi

nLogic skal til enhver tid ha de aktuelle sertifiseringene hos våre utvalgte teknologipartnere, slik at våre kunder kan være trygge på at vi alltid er oppdatert og alltid kan bistå med spisskompetansen som trengs. Her er en oversikt over nLogics Juniper Networks sertifiseringer.