Infinera

Redefining Optical Networking

nLogic har vært partner med Infinera siden 2013 og har partnerstatus "Gold Partner". Vi har bred kompetanse og lang erfaring med Infinera-leveranser , og har levert løsninger basert på Infinera teknologi til blant annet Eidsiva bredbånd AS, Telia Norge AS, Tussa IKT AS, Tampnet AS, Nornett AS og Bredbåndsfylket Troms AS.

Infinera har som mål å redefinere hvordan vi bygger høykapasitets optiske nettverk. Deres WDM løsninger leverer intelligente transportnettverk og er en av de mest brukte optiske plattformene i Norge. Infinera har tre hovedområder hvor de leverer sine ende til ende løsninger. Dette er Long-haul/Subsea, Metro og datasenter.

Data Center Interconnect

nLogic tilbyr datasenter interconnect løsning, en aktiv DWDM-løsning. Løsningen er nødvendig i følgende tilfeller:

  • Man vil transportere 100Gbit+ mer enn 30-40 km
  • Man har fiberstrekk på mer enn ca 50-80 km

Basert på teknologi fra nLogics utvalgte teknologipartnere, kan vi levere tilpassede løsninger basert på kundens behov.

Karoline G. Johnsen 11. feb 19

nLogic kåret til «Best Cloud Express Win 2018»

nLogic mottok prisen «Best Cloud Express Win 2018» under Infinera EMEA Partner Conference i Lisboa, 11.-12. juni 2018.

Karoline G. Johnsen 22. juni 18

Hva er WDM?

WDM står for Wavelength-division multiplexing, eller på norsk bølgelengdemultipleksing. Innen fiberoptisk kommunikasjon er WDM en teknologi for multipleksing av flere optiske signaler med forskjellige bølgelengder inn i en enkelt fiber. Dette gjør det mulig å øke overføringskapasiteten på en hvert fiberpar ganske dramatisk.

Karoline G. Johnsen 16. jan 19

WDM

Innenfor WDM (Wavelength-division multiplexing), benytter nLogic i hovedsak produkter fra Infinera innen Metro og Datacenter Interconnect, i våre leveranser. 

nLogic har vært partner med Infinera siden 2013 og har partnerstatus "Gold Partner". 

Infinera har som mål å redefinere hvordan vi bygger høykapasitets optiske nettverk. Deres WDM løsninger leverer intelligente transportnettverk og er en av de mest brukte optiske plattformene i Norge.

Norges første MEF Carrier Ethernet Certified Professional!

nLogics konsulenter Ola Thoresen og Jonas Lindstad gjennomførte 9. juni 2016 MEF Carrier Ethernet Certified Professional (MEF-CECP) kurs og sertifisering. Begge besto med glans, og Ola Thoresen kan i tillegg krone seg med å være Norges første, 10 minutter før nummer 2

Morten Pedersen 16. juni 16