Infinera

Innovasjon innen optiske WDM løsninger

Infinera er en global leverandør av innovative nettverksløsninger som gjør det mulig for selskaper, offentlige organisasjoner, skyer og tjenesteleverandører å øke ytelsen i nettverket, akselerere tjenesteinnovasjonen og automatisere nettverksdriften.

Infineras komplette portefølje av pakkeoptiske produkter gir bransjeledende ytelse innen langdistanse-, subsea-, datasenter interconnect- og metrotransport-applikasjoner. 

nLogic er Infinera Gold Partner og den forhandleren og systemintegratøren som besitter den bredeste kompetanse på Infineras løsninger og optiske nettverk i Norden.

       
Infinera PartnerPlus Logos - All Variants_Online-RGB_PNG-Transparent-Background_Infinera-PartnerPlus-Gold-Logo-Black-RGB-72dpi

 

       

 

Metro Carrier Transport

nLogic samarbeider med Infinera og leverer optiska nettløsninger (DWDM) for en rekke applikasjoner, som vi samlet kaller Metro Carrier Transport.
Karoline G. Johnsen 21. apr 21

nLogic kåret til «Best Cloud Express Win 2018»

nLogic mottok prisen «Best Cloud Express Win 2018» under Infinera EMEA Partner Conference i Lisboa, 11.-12. juni 2018.
Karoline G. Johnsen 22. juni 18

Hva er WDM?

WDM står for Wavelength-division multiplexing, eller på norsk bølgelengdemultipleksing. Innen fiberoptisk kommunikasjon er WDM en teknologi for multipleksing av flere optiske signaler med forskjellige bølgelengder inn i en enkelt fiber. Dette gjør det mulig å øke overføringskapasiteten i et fiberpar ganske dramatisk.
Karoline G. Johnsen 16. jan 19

Her har det skjedd en feil

Den refererte artikkelen har ikke blitt publisert. Gå til content studio og dobbelsjekk komponenten.

Norges første MEF Carrier Ethernet Certified Professional!

nLogics konsulenter Ola Thoresen og Jonas Lindstad gjennomførte 9. juni 2016 MEF Carrier Ethernet Certified Professional (MEF-CECP) kurs og sertifisering. Begge besto med glans, og Ola Thoresen kan i tillegg krone seg med å være Norges første, 10 minutter før nummer 2
Morten Pedersen 16. juni 16