Vodafone velger Juniper Networks som SD-WAN Partner

Relatert

Junipers Contrail SD-WAN-løsning styrker løsningstilbudet til Vodafones bedriftskunder

Juniper Networkskunngjorde 25. september at Vodafone har valgt dem som en av sine leverandører av Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) for sin enterprise fokuserte SDN-portefølje. Vodafones portefølje vil omfatte fleksible, skybaserte tjenester designet for å understøtte en digital virksomhet i stor skala, som gjør bedrifter konkurransedyktige ved hjelp av en fleksibel, åpen og rask infrastruktur med zero touch provisjonering

25.09.18
Juniper tilbyr en sikker, virtualisert og dynamisk nettverksplattform for et av Vodafones SD-WAN-tilbud. Løsningen gir bedre kontroll og kostnadsoptimalisering ved å gi bedriftene mulighet til å administrere mange lokasjoner med ulike WAN-tilkoblinger. Dette sikrer en kvalitetsopplevelse på applikasjonsnivå.  Junipers løsning er bygget basert på deres Universal CPE (uCPE), som gjør det mulig å levere flere virtuelle nettverksfunksjoner fra én enkelt enhet. Vodafones bedriftskunder vil nå få en selvbetjeningsportal som gir ende-til-ende synlighet i sanntid i tillegg til og analyse av nettverksytelse, samt sentralisert provisjonering og styring av deres WAN-tjenester. For eksempel kan båndbredden justeres opp og ned i WANet etter behov, og sentraliserte sikkerhetspolicyer kan justeres og håndheves over hele nettverket.

- Vi ser SD-WAN som en viktig mulighet for mange av våre bedriftskunder. Juniper tilbyr en funksjonsrik, sky-aktivert og sikker nettverks-uCPE-portefølje som vil hjelpe oss med å gi disse kundene kraftige og fleksible løsninger som muliggjør at de kan tilpasse seg komplekse digitale transformasjoner, uttaler Vodafone Enterprise Products and Solutions director Justin Shields.

Et sentralt element i Juniper Networks Contrail SD-WAN-løsningen som leveres til Vodafone, er Contrail Service Orchestration, som gir automatisering, enkelhet og åpenhet til designet. I et multi-leverandør miljø, gir løsningen sikker implementering, analyse og styring av hvert unike nettverk. Contrail Service Orchestration brukes av Vodafone til å overvåke deler av sin SD-WAN-tjeneste infrastruktur for bedrifter. Det gir også Vodafones bedriftskunder en tilpasset, brukervennlig selvbetjeningsportal.

Les mer her

Hva er SD-WAN?
Et wide area network (WAN) dekker et stort geografisk område, eksempelvis for å skape forbindelse mellom en organisasjons ulike avdelingskontor, datasentre, eksterne leverandører og tredjeparts skyløsninger. SD-WAN er en forkortelse for Software-Defined Wide Area Network, eller på norsk; programvaredefinert vidstrakt datanett. Et SD-WAN forenkler styringen og driften av et WAN ved å skille hardwaren i nettverket fra styringsenheten. Dette åpner for at man kan levere moderne tjenester og fleksible løsninger på en enkel og rask måte, og gjøre nettverket "smartere", uten å måtte forholde seg til kompleksiteten i det underliggende nettverkslaget.