Aktuelt

Velkommen Tonje!

01. september 2022 startet Tonje Korneliussen som support- og back office manager i nLogic. Tonje skal ha ansvar for nLogics supportavtaler, samt ha utførende- og kvalitetsansvar for oppgavene relatert til back office og support for nLogic Norge og Norden.

tonje-nlogic

Formålet er å utvikle og optimalisere ordrebehandlingen samt sørge for god kontroll og kvalitet på supportavtaler hos nLogics kunder.

Tonje har 20 års erfaring i bransjen, fra IPnett, NetNordic og Orange Cyberdefense Norway i roller tilknyttet inside sales, service og support og supply chain.

- Mange av nLogics kunder og partnere er kjente for meg fra tidligere og jeg har med meg mye kunnskap og erfaring som jeg vil ta med meg inn i denne rollen.

- I første møte med nLogic opplevde jeg de som en bedrift som oser av kvalitet og kompetanse. Etter knapt 3 uker i disse lokalene så har jeg fått bekreftet min opplevelse. På toppen av det hele så er de hjertelige, inkluderende og hjelpsomme. Det tok ikke lang tid før jeg følte meg som en nLogic’er. Jeg har hatt gleden av å jobbe med flere i nLogic tidligere, så når jeg startet opp 1. september så føltes det litt som å komme hjem.

Jeg ser frem til å jobbe sammen med dyktige og fokuserte kolleger for å utvikle nLogic og levere kvalitet til våre kunder. Det skal også bli spennende å jobbe med våre kontorer i Sverige og Danmark.

Tonje har 2 tenåringer og en Staffordshire Bull Terrier på 18 måneder.
- Jeg er første gangs hundeeier og har tatt oppdragerrollen for hunden med stort alvor, glede og lyst. Det meste av fritiden går med på å lære meg hvordan jeg kan lære min hund å oppføre seg. Jeg trives ute i naturen og sier ikke nei takk til en topptur eller en natt i hengekøye for å få med meg en fin soloppgang eller vakker fullmåne. Jeg like å ta bilder og har gjerne kamera med på tur.

Velkommen Tonje!