Aktuelt

Velkommen Roar!

1. mars startet Roar Hoel-Spjudvik som løsningsarkitekt i nLogic. Stillingen er nyopprettet, og vil ha hovedfokus på trådløse nettverk, men også nettverksløsninger generelt både rettet mot Service provider og Enterprise segmentet, hvor Mist og AI vil være sentralt.

Roar-nlogic-250

Roar har lang erfaring og bred kompetanse innen nettverksteknologi, med snart 25 år i bransjen. Han startet i Tele2 som driftstekniker, og gikk så videre til Smartnet hvor han blant annet rullet ut nytt nettverk for hele Rikshospitalet. Da Smartnet fusjonerte med Datametrix gikk han over til å jobbe med radioplanlegging og oppsett av trådløse nettverk. Han har også jobbet hos TDC (nå Telia), hvor han jobbet med nettverksløsninger basert på Juniper Networks teknologi, men har gjennom sin karriere jobbet med flere av de største leverandørene innen kablede og trådløse nettverk, blant annet hos Atea.

Roar har også erfaring fra ulike type roller, som kommer godt med i rollen han nå skal inn i hos nLogic. Roar skal bistå nLogics kunder med rådgivning, planlegging og oppsett av nettverk, presentere tilpassede løsninger, og sammen med kunden finne de riktige løsningene. Han vil være en ressurs som kan følge kunden gjennom prosessen fra kartlegging til implementering.

- Tillit er veldig viktig for meg, og min målsetning er at det er nettopp dette kundene skal kunne ha, både til meg og nLogic.

- Jeg ser frem til å kunne jobbe i et spisset og fokusert miljø, samt å kunne fordype meg i Juniper Networks teknologien. Jeg ser på Juniper som en veldig spennende produsent, som er mer fremtidsrettete og agile, og har en plattform som er mer riktig designet fra bunn av for å kunne levere best mulig på de behov og muligheter som vi står ovenfor i bransjen.

- Jeg ser på nLogic som et solid og seriøst firma, samtidig som de er fremoverlente og jobber med spennende og fremtidsrettet teknologi. Jeg fikk et meget godt førsteinntrykk, basert på menneskene som jobber her, og det legger jeg mye i. Jeg ser på nLogic sine verdier som veldig like mine egne, og her får jeg den perfekte kombinasjonen av å kunne jobbe med fine folk og skape gode relasjoner sammen med spennende teknologi.

På fritiden er Roar et friluftsmenneske og en utstyrsfreak, med hele 7 telt, selv om han som oftest sover under åpen himmel. Han ser i utgangspunktet ikke på seg selv som så veldig impulsiv, men snur seg raskt for å gjøre settinger så bra som mulig. Eksempelvis når det en onsdag kveld etter en hyggelig middag ute med venner manglet muligheter for et godt nachspiel, så endte man neste morgen opp på Tenerife.

Roar bor med sin familie og hund Ragg i Eidsvoll, rett ved Mistberget, hvor han i mange år har løpt og trent. Nå ser han frem til å også bestige Mist teknologien! 😃

Velkommen Roar!