Aktuelt

Velkommen Lukasz!

3. januar startet Lukasz Martyniak som Senior Nettverkskonsulent i nLogic. Han vil inngå i nLogics tekniske konsulentteam, og hovedsakelig jobbe mot Service Providere, men også med datasenterløsninger og Enterprise segmentet.

Lukasz har de siste 14 årene jobbet som nettverksingeniør med drift og design av WAN løsninger både i Polen hos Academia IT Center, og i Norge hos Media Network Services AS.

Lukasz_nlogic

Lukasz kjenner til nLogic fra før, fra da han jobbet i Media Network Sevices, og var kunde av nLogic.

- Den solide støtten i vanskelige problemstillinger og at leveranser alltid ble levert i tide, ga fra et kundeperspektiv et veldig positivt inntrykk på meg.

Lukasz er allerede toppsertifisert på Juniper Networks teknologi, men ser frem til å utvikle kunnskapen enda mer.

- Jeg ser frem til mange spennende prosjekter og til å hjelpe kundene med å bygge bedre og mer pålitelige nettverk. Jeg er også veldig glad for å bli en del av dette fantastiske teamet som jeg var heldig å allerede kjenne litt til både gjennom tidligere kundeforhold, men også som deltager på flere av nLogics arrangementer.

Lukasz mener han ikke kan skryte av å være en sporty fyr, men at han har konkurranseinnstinket på plass, og vil elske å delta på nLogics sosiale aktiviteter og konkurranser, uansett sjanger. På fritiden liker han å sykle og svømme, men hans største lidenskap er å spille musikk som DJ. Vi håper vi kan få glede av dette på noen av nLogic arrangementer! Utover dette er Lukasz en lykkelig 38 år gammel tobarnsfar som hovedsakelig tilbringer fritiden med sin familie.

Velkommen Lukasz!