Aktuelt

Velkommen Jostein!

1. juli 2022 startet Jostein Dahl i nLogic som Nettverkskonsulent. Jostein skal i hovedsak bistå som nettverksressurs hos en av nLogics viktigste kunder innen transport/samferdsel, Statens Vegvesens Produktteam, som utvikler det indre nettverket til Vegtrafikksentralene rundt omkring i Norge.

jostein-nlogic-250

Jostein kommer fra en tidligere stilling i Forsvaret som systemingeniør, hvor han har tilegnet seg erfaring med Cisco, nettverksbærere, samfunnskritiske løsninger og andre typer nettverksutstyr.

- nLogic virket som et firma med mange hyggelige og kompetente folk, ikke bare innenfor Juniper Networks men nettverk generelt. I ettertid har jeg funnet ut at det er et godt arbeidsmiljø hvor det er enkelt å spørre om hjelp. I tillegg er nLogic et firma som støtter deg på veien.

- Jeg ser frem til å spisse min kompetanse innenfor nettverk, og Juniper Networks teknologi, og å bistå nLogics kunder. Det som gjør nLogic ekstra spennende er deres kompetanse innenfor Juniper Networks, samt andre utvalgte partnere, som ikke så mange andre har. Jeg ser frem til å jobbe et sted som spisser seg på utvalgte teknologi- og løsningsområder.

På fritiden liker Jostein å sykle downhill og klatre, altså enten at det går bratt nedover, eller bratt oppover. Vi håper arbeidsdagen i nLogic blir noe mer balansert;) Velkommen Jostein!