Aktuelt

Velkommen Isabell!

1. september 2022 startet Isabell Løvgavlen i nLogic som løsningsselger tjenester.

isabell-nlogic-cropped-250

Isabell skal jobbe med nLogics tjenestetilbud og i første omgang SOC-tjenesten Arctic Wolf og BaaS-tjenester.  

Isabell har jobbet 15+ år i telekombransjen. Hun startet hos PowerTech i 2005, jobbet senere i Gig Networks, og har hatt mange ulike roller innenfor salg. 

- Jeg liker meg veldig godt i IT-miljøet, og å være med på og se hva IT kan gjøre med hverdagen vår. Så nå gleder jeg meg til fortsettelsen i nLogic.

- Jeg kjente godt til nLogic før jeg startet her. Både gjennom alle disse flotte og gode arrangementene til nLogic, men også gjennom tidligere kollegaer og kjentfolk fra bransjen som jobber her. Jeg ser på nLogic som en kvalitetsleverandør som går all the way for kundene, og den holdningen liker jeg veldig godt.

- Etter mange år i Telecom, ser jeg virkelig frem til å gå videre og lære masse nye ting. nLogic har jo allerede fått til så mye og det er så mange flinke folk som jobber her, så jeg gleder meg bare til å se hva jeg får av påfyll, bli enda bedre kjent med selskapet og være med å bidra for våre kunder. 

Om seg selv har Isabell følgende å si:
- Jeg er litt i overkant glad i ferskt smågodt, så funfact om meg er at jeg alltid spiser opp smågodtet mitt FØR filmen starter når jeg er på kino. Utenfor jobben er jeg mamma til 2 meget aktive gutter, hvor dagene går i alt fra å være fotballtrener til turer i skog og mark. Hjemstedet i Nord-Norge blir besøkt så ofte som mulig i løpet av året. Det å være med familie og venner er terapi for min sjel (stort sett) :D 

Vi får bare sørge for å ha nok ferskt smågodt på kontoret. Velkommen Isabell!