Aktuelt

Velkommen Edvinas!

I november startet Edvinas Lepiochinas som markedsmedarbeider I nLogic. Edvinas er 21 år og kommer fra Brumunddal. Han vil inngå i nLogics markedsavdeling og bistå med markeds- og komminikasjonsarbeidet i nLogic.

Edvin-nlogic-cropped

Edvinas er student, og på tredje året av Bachelor i markedsføringsledelse. Han har også erfaring fra internship som SEO-medarbeider. Nå gleder han seg til å lære masse om B2B markedsføring og utvikle seg, i en meget spennende bransje. 

- nLogic fremstår som et solid selskap, og med veldig imøtekommende ansatte. Det blir veldig spennende å få benyttet teori i praksis, lære mest mulig, og forhåpentligvis kanskje også kunne bidra med litt nye input. 

Utenom jobb er Edvinas en veldig energirik fyr, som sjeldent kjeder seg. Han er veldig glad i å lage mat (#hobbykokk #matglede) og i trening, ellers blir det mye skole, litt amerikansk fotball, "flipping" og mye mer! Han beskriver seg selv som en med FOMO. Med andre ord; Her er det gode muligheter for å også få litt input både om hashtags og begreper ;)

Velkommen Edvinas!