Aktuelt

Velkommen Anders!

1. oktober startet Anders Brækken som ny Salgsdirektør i nLogic. Anders skal lede nLogics salgsavdeling og bidra til at nLogic lever opp til sin visjon om å være en ledende kompetansepartner i Norge innen data- og telekommunikasjon.

Anders har tidligere jobbet med salg i bank og forsikring, SEB Kort og Vertikal Helse.

- Jeg har tidligere jobbet hos bransjens mest kompetente leverandører med de beste løsningene, og det vil jeg fortsette med her i nLogic.

Anders web

- Jeg ser allerede hvordan nLogic differensierer seg som en spisset kompetansepartner, de er tett på sine kunder og har et fantastisk supportapparat. Dette kan ikke våre konkurrenter kopiere!

- Jeg ser frem til å jobbe med menneskene her, å lære av de beste i bransjen samt å være med på den videre utviklingen i selskapet.

Utenom jobb er Anders en aktiv 40+ åring som lett kjeder seg. Når det gjelder å være fysisk aktiv, er Anders glad for sin jakthund som får han opp av sofaen. Vi håper jobbhverdagen og de sosiale happeningene i nLogic, sammen med månedens skrittkonkurranse, bidrar til at han ikke får tid til å kjede seg, og ikke kommer seg ned i sofaen igjen. Velkommen til nLogic Anders!