Relatert

Velkommen Thomas!

1. august startet Thomas Hansen som Account Managaer i nLogic. Thomas blir en del av nLogics datasenterteam, og skal jobbe mot kunder innen sikkerhet, hyperkonvergert infrastruktur, backup og lagringssystemer.

Thomas har tidligere jobbet i distribusjonsleddet innen datasenterløsninger, hvor han jobbet mye med Nutanix og andre tilbydere av hyperkonvergert infrastruktur.

Thomas kjente litt til nLogic før han startet
- Jeg hadde møtt på nLogic et par ganger tidligere, og de slo meg uten unntak som en svært kompetent organisasjon med masse spennende prosjekter. Kanskje viktigst for meg var den kvalitetsfølelsen jeg fikk når jeg var i dialog med dem. Ettersom jeg gjennom tidligere arbeid var i jevnlig kontakt med svært mange systemintegratører, opplevde jeg at nLogic stakk seg ut, på en svært positiv måte.

- Det jeg gleder meg mest til er å ta med den kvaliteten jeg nå vet nLogic står for ut til markedet for å bidra til å gjøre en forskjell på it-hverdagen til kundene våre. Jeg gleder meg til å utvikle langsiktige og gode kundeforhold, hvor jeg kan bidra til å forbedre mine kunders IT-strategi i møte med fremtiden, slik at de kan fortsette å drive konkurransedyktig og lønnsomt.

På fritiden mangler det ikke på aktiviteter og hobbyer på Thomas
- Jeg er vel til tider en hobbymosjonist, men dessverre også glad i god mat. Man må vel kunne si at jeg er svært spontan og åpen for nye ting, og elsker å være opptatt hele tiden. Jeg brenner ekstra for teknologi og politikk, og er lokalpolitiker på siden. 

En kar som ikke sitter mye i ro med andre ord! Vi gleder oss masse til å jobbe med Thomas, og til alt han vil bidra med for våre kunder. Velkommen til nLogic Thomas!