Relatert

Velkommen, Sunil!

Sunil Malhotra startet som Key Account Manager i nLogics datasenterteam i midten av september. Hans fokus blir å hjelpe både eksisterende og nye kunder med modernisering av deres datasentere - gi råd om deres skyereise, hvordan de best kan integrere seg mot, og utnytte ulike skyplattformer.

Sunil

Sunil kom til nLogic fra TheBPlan, som han startet og drev i 11 år. Han har lang erfaring fra effektivisering og modernisering av datasentere, og har siden 1997 fokusert på reduksjon av kompleksitet og kostnader i kunders datasentere. Sunil har erfaring med løsninger fra produsenter som Rubrik, Nutanix, IBM, NetApp og Fujitsu. 

"Jeg traff nLogics representanter på en konferanse og ble nysgjerrig på selskapet, så jeg bestemte meg for å finne ut mer om dem. nLogic består av profesjonelle og fokuserte mennesker, og selskapet har mange ekstremt kompetente profiler.  Jeg konkluderte med at hvis jeg skulle skifte beite så ville jeg gå til nLogic."

"Det er veldig spennende å jobbe i et større team som dekker flere fagfelt: nettverk, sikkerhet og datasenter.  Det å kunne se helhetsbildet er viktig idag, modernisering av datasenter innebærer ikke bare modernisering av server, lagring og backup, men også nettverk og sikkerhet. nLogic gir meg en enda bedre forståelse av hvordan fremtidens datasenter fungerer. Et annet viktig aspekt er at nLogic har et lokalt norsktalende supportapparat, noe markedet savner og trenger.  Jeg ser virkelig fram til å ta tak i nye utfordringer og oppgaver."

Fritiden bruker Sunil på trening, familie og venner, og så avslører han at han har en forkjærlighet for actionfilmer. 

Vi har allerede sett Sunils energi og driv, og gleder oss stort til å se fortsettelsen. Velkommen til nLogic, Sunil!