Relatert

Velkommen, Jo!

1. november startet Jo Borgen som Key Account Manager i nLogic. Jo skal primært jobbe med våre offentlige kunder.

Jo har 23 års allsidig erfaring innen IT-bransjen, blant annet som KAM, Salgsleder og Bid Manager. Før han kom til nLogic jobbet han som Partner Manager i Telenor Norge (tidligere Datametrix).

Jo hadde litt kjennskap til nLogic fra før: "Jeg anså nLogic for å være et spennende selskap å jobbe for, med høy kompetanse, klar og tydelig strategi og hyggelige medarbeidere. Jeg gleder meg til å igjen jobbe mer kunderettet, etter at jeg nå i en del år har jobbet mest rettet mot produsenter. I tillegg ser jeg fram til å lære om andre produsenter enn de jeg primært har jobbet med i mange år."

Fritiden bruker Jo på familien sin, samt løping og ski - både bortover og nedover. Hans største lidenskap er nok likevel engelsk fotball, hvor favorittlaget er Liverpool.  "Jeg var så heldig at jeg fikk oppleve tidenes Champions League -finale ringside i 2005, og har etter det arrangert årlige turer til Liverpool med venner og venners venner."

Jo er med andre ord en kar med mye fart og lidenskap! Vi gleder oss masse til å se hans positive bidrag til nLogic og våre kunder.

Velkommen til nLogic, Jo!