Nutanix og SAP HANA

Relatert

Nutanix AHV sertifisert for SAP HANA

SAP HANA er nå sertifisert til å kjøre i produksjon på neste generasjons Nutanix hypervisor, AHV. 

Nutanix AHV er dermed den første hypervisoren som er sertifisert til å kjøre SAP HANA i produksjon på hyperkonvergert infrastruktur. 

På midten av 2017 annonserte SAP en streng sertifiseringsprosess for SAP HANA på hyperkonvergert infrastruktur. Med det ble fordelene med hyperkonvergert infrastruktur også gjeldende for SAP HANA-kunder, fordeler som inkluderer redusert kompleksitet og eierskapskostnader. En hyperkonvergert skyløsning er svært  skalerbar, fleksibel og enkel i utrulling og administrasjon. Samtidig leverer den fremragende og forutsigbart høy ytelse. 

Nutanix og SAP har inngått partnerskap, og deler en lidenskap for innovasjon enkelhet og leveranse av forretningsverdi til sine kunder. Som en del av SAP HANA-sertifikatet for AHV, har Nutanix vist at virtualiserte SAP HANA-databaser på hyperkonvergert infrastruktur gir eksepsjonell ytelse og skalering, med høy tilgjengelighet, elastisitet og sikkerhet - og minimalt overhead. 

All infrastruktur og alle applikasjoner, inkludert virtuelle maskiner som kjører HANA-databaser, kan nå administreres fra ett interface - Nutanix Prism. Nutanix Prism tilbyr et grafisk og intuitivt konsoll for monitorering og rapportering, men det tar også i bruk moderne maskinlærings-algoritmer til å forutsi framtidige ressursbehov og tilby anbefalinger. En slik sentralisert innsikt inn i alle elementer i stacken gir et betraktelig bedre diagnoseverktøy for applikasjonsproblemer, og reduserer responstid, spesielt siden det er koblet med Nutanix sin support i verdensklasse - 90 eller mer på Net Promoter Score (NPS).

SAP HANA kjører på Nutanix AHV-sertifisert Intel SkyLake SP-basert serverplattformer. Bruk av AHV forenkler infrastrukturen betraktelig, ved å gjøre hypervisoren usynlig når det gjelder daglig administrasjon. Denne tilnærmingen frigjør tid til å fokusere på nye aktiviteter som gir direkte verdi til forretningen og hjelper den med å nå sine mål. Nutanix hyperkonvergert infrastruktur tillater at man legger til servernoder inkrementelt og uten nedetid når du trenger mer lagring eller compute. Dette gir enkel lineær skalering og forutsigbar ytese. Kombinasjonen av hardware og software forenkler en SAP-kundes reise til en Enterprise Cloud og etterligner elastisiteten, enkelheten i administrasjon, konsoliderer infrastruktur-synlighet og hastigheten til en offentlig sky. Samtidig beholder kunden full kontroll over sine data, sikkerheten og får support i verdensklasse og on-premise trouble shooting.