Nutanix og Juniper Networks styrker sitt samarbeid

Relatert

Nutanix og Juniper Networks styrker sitt samarbeid

Samarbeidet skal forenkle bedrifters reise mot multi-sky-arkitekturer

11.10.18
To av nLogics datasenterpartnere, Juniper Networks og Nutanix, har nylig kunngjort at de skal utvide sitt eksisterende samarbeid. Deres ønske er å forenkle bedrifters reise mot multi-sky-arkitekturer, ved å få nettverk og sikkerhet til å fungere sømløst med compute og lagring.

Etter hvert som selskaper beveger seg mot multisky-miljøer trenger de enkel og automatisert nettverksadministrasjon, i tillegg til integrert og smidig sikkerhet. For å muliggjøre dette har Juniper Networks og Nutanix inngått et enda tettere samarbeid, med ønske om å tilby sømløs integrasjon mellom virtuelle og fysiske nettverk, noe som er påkrevd i en multisky framtid.

Målet er at Junipers Contrail Enterprise Multicloud skal integrere med Nutanix sine APIer for å tilby økt synlighet og innsikt i nettverk for virtuelle workloads, og dermed legge til rette for automatisert administrasjon av lag. I tillegg er tanken at Junipers Unified Cybersecurity Platform skal jobbe sammen med Nutanix sitt softwaredefinerte nettverk, Flow og AHV hypervisor for å sikre applikasjoner med mikrosegmentering, men også tilby økt sikkerhet som motvirker sideveis forplantning av trusler.

Selskaper vil bli i stand til å bruke vSRX integrerte virtuelle brannmur i deres Nutanix-miljø, og med det utvide den samme muligheten på tvers av multisky-arkitekturer, med et enkelt kontrollpunkt, ved hjelp av vSRX på stedet og i AWS, Micosoft Azure og Google Cloud Platform.

Ved å jobbe med Nutanix vil Juniper kunne tilby et operasjonelt forenklet og skalerbart nettverkslag. Dette baseres på Junipers QFX-switcher for brukere av Nutanix Enterprise Cloud, gjennom integrasjonen av Contrail Enterprise Multicloud med Nutanix sine APIer. 

Utvidet mikrosegmentering i selskapers sky-arkitektur, vil skape en økt sikkerhet. Det vil motvirke sideveis forflytninger av trusler, ved å tillate selskaper å utnytte funksjonaliteten i både Nutanix Flow og Junipers vSRX. 

Med Junipers Contrail Enterprise Multicloud og Nutanix sin Enterprise Cloud kan selskaper sømløst bygge, knytte sammen, sikre og operere multisky-arkitekturer.

- Etter hvert som selskaper forflytter seg mot multiskyer, blir de tynget ned av kompleksitet som dukker opp underveis på ferden. Ved å integrere Contrail Enterprise Multicloud og Junipers Unified Cybersecurity Platform med Nutanix sin Enterprise Cloud, leverer vi ende-til-ende sikkerhet og automatisk multisky-miljø som dekker compute, lagring og nettverk for våre kunder, uttaler Bikash Koley, Chief Technology Officer i Juniper Networks.

- Framtiden for selskapers infrastruktur er i multi-sky - det er ikke lenger debatterbart. Nettverk burde ikke være en kompleks byrde som holder selskaper tilbake, og det er derfor vi ønsker å jobbe med våre partnere, som Juniper, for å tilby våre kunder sømløst og sikkert nettverk som passer for multi-sky-verdenen, uttaler Raja Mukhopadhyay, VP of Product Management i Nutanix.


nLogic har spisskompetanse innen Juniper Networks og Nutanix design, arkitektur, implementering og optimalisering. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. Vi hjelper våre kunder med å velge akkurat den løsningen de trenger i dag - og kun det - slik at de ikke betaler for mer enn det de trenger. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser. nLogic tilbyr konsulenttjenester innenfor alle faser, samt opplæringstjenester via kurs og tilpassede seminarer.