nLogic tildelt Elite Plus-partnerstatus av Juniper Networks

Aktuelt


nLogic er tildelt Elite Plus-partnerstatus av Juniper Networks, ledende innen «Experience First AI-driven Networks». Dette topp-partnernivået betyr for nye og eksisterende Juniper Networks-kunder at nLogic har det høyeste nivået av ekspertise og kunnskap innen nettverk, routing og sikkerhet, med en unik forståelse av Juniper Networks sine løsninger, og et unikt tjenestetilbud tilpasset det norske markedet.

Elite Plus er et kvalitetssikringsmerke som Juniper Networks gir til partnere som har investert i kompetanse og sertifiseringer, samt erfaring i komplekse miljøer. Ved å tildele nLogic denne statusen anerkjenner Juniper ikke bare nLogics ekspertise og kunnskap, men investerer også i nlogics demonstrasjonsmuligheter, avansert laberfaring og markedsføring.

«nlogic har vært en lojal og svært kompetent partner over mange år. Med denne samarbeidsinvesteringen har nLogic på nytt bekreftet sitt fokus og evne til å levere i komplekse og virksomhetskritiske miljøer. Det er et privilegium å samarbeide med en partner på dette nivået. Vi er stolte over å ha nLogic om bord som en av våre Elite Plus-partnere i EMEA”, uttaler Rasmus Andersen, Area Partner Director Benelux og Nordics, Juniper Networks.
 

Juniper elite plus partner logo

 

kontakt-nlogic-erlend-bonesvoll

Kontaktperson:
Erlend Bonesvoll
Adm.dir
M: +47 40 61 44 44
E: erlend.bonesvoll@nlogic.no