Juniper Networks kjøper Mist Systems

Relatert

Skal bringe AI til IT, og oppfylle løftet om "Software Defined Enterprise"

Juniper Networks har inngått en endelig avtale om å kjøpe Mist Systems, en pionér i skyadministrerte, trådløse nettverk, drevet av Artificial Intelligence (AI). Avtalen vil forbedre Juniper Enterprise nettverksportefølje, ved å kombinere Mists neste generasjons trådløse LAN-plattform (WLAN) med Junipers førsteklasses kablede LAN, SD-WAN og sikkerhetsløsninger, for å levere optimale sluttbruker- og IT-opplevelser.

1. mai 2019

I henhold til avtalen vil Juniper Networks kjøpe Mist for et samlet vederlag på $ 405 millioner. Forventet oppkjøp forventes å lukkes i Juniper Networks finanspolitiske andre kvartal, med forbehold om godkjenning fra myndigheter, og vanlige sluttvilkår.

Mist har bygget verdens første AI-drevne trådløse plattform, noe som gjør Wi-Fi mer forutsigbart, pålitelig og målbart. Mist har også utviklet nettverksindustriens eneste AI-drevne virtuelle assistent, Marvis, for å forenkle trådløs feilsøking og gi enestående innsikt i kunde- og nettverksadferd. I tillegg bruker Mist patentert, virtuell Bluetooth® LE-teknologi, i forbindelse med Wi-Fi og IoT, for å levere skalerbare og kostnadseffektive lokasjonsbaserte trådløse tjenester til kunder. Eksepler på dette er innendørs veiviser, nærhetsvarsler, trafikkanalyse og aktivitetssporing. Alle operasjoner styres via Mists moderne cloud microservices-arkitektur, for maksimal skalerbarhet, smidighet og ytelse. Som et resultat av dette har Mist raskt blitt WLAN-standarden for bedriftskunder, på tvers av bransjer, inkludert to av Fortune 10, syv av de 40 største detaljhandlerne, flaggskipet i USAs største helsevesen, en av de beste mobiloperatørene og en av verdens største flyselskaper.

Oppkjøpet vil utvide Junipers tilstedeværelse i det raskt voksende skyadministrerte segmentet innen det trådløse nettverksmarkedet. Videre gjør avtalen det mulig for Juniper å utvide skybasert styring og ende-til-ende AI-drevet synlighet ("AI for IT"), på tvers av ende-til-ende enterprisenettverk (fra aksess til WAN). Med dette kan de tilby en bransjeledende, programvaredefinert og svært differensiert løsning for å forenkle operasjoner, forbedre brukeropplevelsen og redusere totale eierkostnader (TCO).

"Mist Systems passer meget bra for Juniper og for våre bedriftskunder," uttaler Rami Rahim, administrerende direktør i Juniper Networks. "Juniper og Mist deler et felles strategisk mål. Vi tror på Software Defined Enterprise, og Mists fokus på å bringe AI til IT, er i tråd med vår kjernetro på at vi må forenkle driften og forbedre kundeopplevelsen, samtidig som kostnadene reduseres. Med Mist legger vi til en markedsledende løsning som utfyller vår portefølje, driver skyovergangen i bedriften og akselererer vår bedriftsvekst. "

"Mist Systems har utviklet en unik blanding av trådløs-, AI- og cloud-ekspertise, som har gjort oss i stand til å skille oss ut fra konkurransen og bringe nødvendig innovasjon til trådløs-området, sier Sujai Hajela, administrerende direktør i Mist Systems. "Ved å kombinere disse ferdighetene med Junipers support i verdensklasse og førsteklasses nettverks- og sikkerhetsprodukter, tror vi at vi vil være godt rustet til å endre IT-landskapet, ved å innlemme en ny generasjon AI-drevne produkter. ”

"Den felles Mist og Juniper-løsningen, gir utmerket synlighet i hele kablet- / trådløst-stacken og utnytter AI på en unik måte, for proaktiv automatisering, noe som passer perfekt for vårt campusmiljø," sa Mitch Davis, Vice President og CIO ved Dartmouth College. "Jeg er glad for å se disse to "best-of-breed"-løsningene tett på linje med hverandre, og jeg gleder meg til å se enda mer integrering og innovasjon fremover, da det er nøkkelen til vårt oppdrag med å levere IT-opplevelser i verdensklasse til våre studenter, fakultet, ansatte og gjester."