Datasenterkompetanse

Relatert

nLogic ansetter fire nye mennesker med datasenterkompetanse

nLogic satser stort innen datasenter, og har ansatt fire nye mennesker med den bredeste kompetansen og lengste erfaringen på løsningene til Cloudian, Rubrik og Nutanix.


01.06.18

Som en del av nLogics satsning innenfor datasentmarkedet, har vi inngått partnerskap med Nutanix og Rubrik. nLogic er en kompetansepartner, og har opparbeidet seg en status som en seriøs og kvalitetsfokusert systemintegrator. Når vi nå utvider vår portefølje, er det viktig at vi kan videreføre kompetanseprofilen og den tillitskapitalen vi har hos våre kunder. Vi har derfor ansatt fire nye mennesker som innehar Norges lengste og bredeste erfaring innenfor dette området. Med denne kompetansen kan vi levere kvalitet og profesjonalitet til våre datasenterkunder.

Vi gleder oss til å starte på mange nye og interessante prosjekter sammen med både eksisterende og nye kunder, med målsetning om å bli den beste kompetansepartneren innenfor dette området. Gjennom å tilby bransjeerfaring og et bredt spekter av supporttjenester ønsker vi å tilby en førsteklasses opplevelse for våre kunder – med de løsningene vi så lidenskapelig tror på.

nLogic sitt mål er å tilby en komplett portefølje, med programvareløsninger som setter bedrifter i stand til å transformere deres datasentre gjennom virtualisering og overgang til en åpen, intelligent og skalerbar arkitektur.

Les mer:

Ny ansatt i nLogics datasenterteam

Lau Sørensen startet i nLogic som Business Development Manager 1. juni. Han vil inngå i teamet som skal fokusere på nLogic sin satsning innen datasenter. Lau har jobbet i IT-bransjen siden 1992, og har bred kompetanse innen datasenter-infrastruktur, virtualisering og skyløsninger, i tillegg til løsningene fra Nutanix, Rubrik og Cloudian.
Karoline G. Johnsen 1. juni 18

Ny ansatt i nLogics datasenterteam

Fabian Davik startet i nLogic som Cloud Solutions Architect 1. juni. Han vil inngå i nLogics datasenterteam som skal levere løsninger basert på Juniper Networks, Nutanix, Rubrik og Cloudian.
Karoline G. Johnsen 1. juni 18

Ny ansatt - Fortsetter satsningen innen datasenter

3. april startet Bent Ole Hageløkken i nLogic som Konsulent Datasenter. Bent Ole vil inngå i temaet som skal fokusere på nLogic sin satsning innen datasenter. Han har kompetanse på leverandører som Nutanix, VMware og Palo Alto og har i tillegg erfaring med Juniper Networks.
Karoline G. Johnsen 10. apr 18

Ny ansatt i nLogic innen salg og markedsføring

Hege Anett Albrigtsen startet i nLogic som Inside Sales Manager / Marketing 1. juni. Hun vil inngå i nLogics team som skal levere datasenterløsninger basert på Juniper Networks, Nutanix, Rubrik og Cloudian.
Karoline G. Johnsen 1. juni 18

nLogic leverer hyperkonvergerte løsninger med Nutanix

nLogic satser stort innen morgendagens datasenter. Nutanix hyperkonvergerte løsninger har vokst frem som det beste alternativet for å møte dagens og morgendagens krav til ytelse, fleksibilitet og enkelhet.
Karoline G. Johnsen 20. apr 18

Cloud Data Management med Rubrik

nLogics datasentersatsning beveger seg over i automatisering av dataadministrasjon og datasikkerhet. Som en del av denne satsningen har vi inngått partnerskap med Rubrik.