Cloudian HyperStore vant gull!

Relatert

Cloudian vant gull!

nLogic er stolt av å kunne dele nyheten om at vår datasenterpartner, Cloudian, har vunnet gull for sitt produkt HyperStore 7, i Storage Magazine og SearchStorages "2018 Product of the Year",  i kategorien for softwaredefinert og cloud storage.

Cloudian mottok høyeste score innen funksjonalitet, og slo dermed de 10 andre finalistene innen kategorien softwaredefinert og cloud storage. Dommerpanelet rangerte også HyperStore 7 på topp 3 innen innovasjon og verdi, samt enkelhet i integrasjon, bruk og administrasjon.

Dommerne sa HyperStore 7 som programvare representerer en solid oppgradering inne det spirende markedet for multicloud og hybrid cloud. 

Les mer om begrunnelsen her

nLogic har spisskompetanse innen design, implementering og optimalisering av Cloudians løsninger og hjelper deg i alle faser av anskaffelsen. Ta kontakt med oss på e-post for mer informasjon.

Hvorfor Cloudian?

Cloudian er grunnlagt med en klar visjon; å revolusjonere datalagring ved å bringe Objektlagring inn i bedriftenes datasentre. Cloudian er bygget på de samme prinsippene som skyløsninger – arkitekturen er distribuert og skalerbar. Dette gir nye muligheter, og samtidig er kostnadene ved en slik løsning betydelig lavere hva man typisk betaler for primær lagring.

Økonomiske fordeler med objektlagring

Vi lever i en tid med eksplosiv datavekst. IDC estimerer at det digitale universet vokser med 50 % hvert år, og dobler seg i størrelse hvert andre år. Innen media og underholdning er veksten enda større, da kapasitets-intensive formater som 4K, 8K og 360/VR setter fart. Heldigvis gjør nye trender innen datalagring det enklere å ligge i forkant.

Her har det skjedd en feil

Den refererte artikkelen har ikke blitt publisert. Gå til content studio og dobbelsjekk komponenten.