Rubrik - ledende innen løsninger for datasikring

Relatert

Rubrik utpekt som leder av The Forrester Wave™

nLogic er stolt av å kunne dele nyheten om at vår datasenterpartner, Rubrik, nylig har blitt utpekt som leder i The Forrester Wave™: Data Resiliency Solutions, Q3 2019.

I en verden med strengere personvernregulativer og stadig nye sikkerhetstrusler er det viktig å ta i bruk de løsningene som ligger i tet når det gjelder å sikre data, på tvers av alle mulige datakilder.

Rubriks løsning er skapt for å hjelpe selskaper med å beskytte og få best mulig nytte av data - uansett om de ligger under eget tak eller i skyen. Det er derfor vi med glede kan annonsere at nLogics datasenterpartner, Rubrik, nylig har blitt utpekt som leder i rapporten The Forrester Wave™: Data Resiliency Solutions, Q3 2019.

Rapporten evaluerte 10 forskjellige produsenter, basert på 40 kriterier, gruppert inn i tre kategorier: nåværende tilbud, strategi og tilstedeværelse i markedet. Til tross for at Rubrik kun har vært i markedet i fem år har de blitt utpekt som leder, og de har fått høyest mulige score innen kategorien strategi. Rubrik var også blant de selskapene som fikk høyest score innen kriteriene sikkerhet og backup-optimalisering.

Du kan lese mer i rapporten her.

nLogic har spisskompetanse innen design, implementering og optimalisering av Rubriks løsninger og hjelper deg i alle faser av anskaffelsen. Ønsker du å teste løsningen selv, eller ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med oss på e-post