Rubrik lanserer Polaris RADAR

Relatert

Rubrik lanserer RADAR

Radar er en intelligent applikasjon som beskytter mot ransomware. Radar er innebygget i Polaris SaaS-plattformen og gir raskere gjenoppretting ved ransomware og andre sikkerhetstrusler, med minimal forstyrrelse av normal drift og minimalt tap av data.


31.07.18

Rubrik har nylig lansert Polaris Radar, den nyeste applikasjonen for data management bygget på Rubriks Polaris SaaS plattform. Polaris Radar bruker maskinlæring mot trusseladferd og hjelper dermed selskaper med å redusere sikkerhetshendelser. Hvis et angrep, som for eksempel ransomware, skulle inntreffe, kan selskaper nå minimere avbruddet og datatapet ved å gjenopprette hele sitt miljø, med kun få klikk. 

Ransomware-angrep øker i skala og blir stadig mer sofistikert, gjerningspersonene blir stadig bedre på å unngå mottiltakene. En nylig NTT Security-undersøkelse avslørte at ransomware-angrep har økt med 350 % i 2017, i forhold til foregående år¹.

Radar: Intelligent data-analyse og rask gjenoppretting

Rubrik lanserte tidligere i år Polaris, bransjens første SaaS-plattform med et enhetlig system på tvers av forretningsinformasjon. Radar er det siste tilskuddet til plattformen Polaris, og denne setter virksomheter i stand til å raskere respondere på angrep. Radars forsvar inkluderer:

Monitorering – oppdager uregelmessigheter via maskinlæringsmodeller. Radar bruker algoritmer for maskinlæring for å forstå hvordan brukere opptrer og data utvikler seg over tid. Ved å aktivt overvåke global metadata genererer Radar alarmer ved uregelmessigheter og mistenksom oppførsel, som f.eks ransomware

Analysering - diagnostiserer raskt trusselpåvirkningen med dataetterretning. Radar analyserer konstant hele miljøet og kartlegger endringer over tid. Virksomheter kan nå raskt identifisere hvilke applikasjoner og data som er berørt, og hvor disse er lokalisert, for å hjelpe med å visualisere angrepets påvirkning på systemet.

Gjenoppretting - minimerer driftsforstyrrelser og data-tap med enkel gjenoppretting. Radar automatiserer manuelle gjenopprettings-prosesser med intelligent arbeidsflyt. Brukerne velger enkelt alle applikasjoner og filer som er påvirket og gjenoppretter disse til den siste "rene" tilstanden med kun få klikk.

Radar bygger på Rubriks kjerneplattform, som gir uforanderlige backups og statlig sertifisert kryptering, for å sikre all data mot alle angrep. 


Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med oss ved å fylle inn kontakskjemaet under, eller les mer her

¹ Kilde: NTT Security. “NTT Security 2018 Global Intelligence Report.” May 2018.


Vil du bli kontaktet for mer informasjon?
Navn
Firma
Mobil
E-post
Hva ønsker du å vite mer om?