Nutanix - ledende innen hyperkonvergert infrastruktur

Relatert

Nutanix utpekt som leder innen hyperkonvergert infrastruktur

nLogic er stolt av å kunne dele nyheten om at vår datasenterpartner Nutanix nylig har blitt utpekt som leder i “The Forrester Wave: Hyperconverged Infrastructure, Q3 2018,” en rapport som er publisert av Forrester Research, Inc.

Rapporten evaluerte 11 produsenter på strategi, tilstedeværelse i markedet og nåværende tilbud, og Nutanix ble posisjonert som leder. 

Rapporten fra Forrester viser at “Nutanix har beholdt sin posisjon på toppen av markedet for hyperkonvergert infrastruktur, med sine innovasjoner, investeringer i forskning og utvikling, sterke salgsmoment, partnerskap og stadig nye kunder fra alle segmenter og geografiske områder. Oppkjøp av teknologiprodusenter som Calm, Minjar og Netsil tidligere i år har tiltrukket seg nye kjøpergrupper. 

Nutanix kunngjorde sin største avtale gjennom selskapets historie i september i år, og i august kunne de kunngjøre at deres Enterprise Cloud OS for hyperkonvergerte løsninger var sertifisert for SAP HANA. Samtidig sluttførte de oppkjøpet av Frame.

Rapporten sier videre: Nutanix skiftet fra å kun tilby en appliance til å tilby en software only løsning med sertifiserte hardware-plattformer - en strategi som har levert resultater. Nutanix har et klart og imponerende veikart for sine produkter.

Du kan lese mer i rapporten her.

nLogic har spisskompetanse innen design, implementering og optimalisering av Nutanix løsninger og hjelper deg i alle faser av anskaffelsen. Ta kontakt med oss på e-post for mer informasjon, eller fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.


Vil du bli kontaktet for mer informasjon?
Navn
Firma
Mobil
E-post
Hva ønsker du å vite mer om?