Løsninger

Subscriber Management (BRAS/BNG)

Subscriber Management for Junos i MX Routere administrerer tilgang for abonnentene for autentisering, opprettelse, aktivering og deaktivering av tjenester. Løsningen støtter både CLI og AAA basert konfigurasjon (Radius) for abonnentene og når forbedret abonnentstyring er aktivert, håndterer den all trafikk (DHCP, PPP, PPPoE, L2TP og dynamisk VLAN).

Subscriber-management

Abonnenttilgangsfunksjonen gir tjenesteleverandører og abonnenter følgende fordeler og fleksibilitet:

  • Tjenesteleverandører kan skille tjenester og få tilgang til teknologi og eliminere ulønnsomme faktureringer. De får muligheten til effektivt å designe, administrere og levere tjenester som abonnenter ønsker, og deretter fakturere abonnenter basert på tilkoblingstid, båndbredde og den faktiske tjenesten som brukes.

  • Abonnenter drar fordel av å få tilgang til flere samtidige tjenester. Avhengig av tjenesteleverandørens konfigurasjon, kan abonnenter dynamisk koble seg til og koble fra forskjellige tjenester når de vil og hvor lenge de vil. Abonnenter kan faktureres basert på servicenivå og bruk, i stedet for å bli belastet en fast pris uavhengig av bruk.

robert_olsen_nlogic_bredbåndsnett

 

Lurer du på noe? Kontakt oss:
Robert R. Olsen
Salgsansvarlig Service Provider
e: robert.olsen@nlogic.no
m: 91 12 86 41