Nettverk

Nettverkskomponenter

Optiske nettverk

nLogic leverer optiske nettverksløsninger for optimal utnyttelse av fiber. Med Dense Wavelength Division Multiplexing (DWDM), kan man øke overføringskapasiteten i et fiberpar til flere titalls bølgelengder.

Møt det økende behovet for datakapasitet

Kapasiteten til en optisk fiber er stor, og bruk av bare ett optisk signal per fiber er i dag en kostbar løsning som ikke oppfyller det stadig voksende behovet for mer datakapasitet. For å bedre utnytte de store båndbreddressursene i optisk fiber, brukes den optiske fiberkommunikasjonsteknologien DWDM. Teknologien øker båndbredden i eksisterende fibernettverk ved å kombinere og transportere flere signaler samtidig via forskjellige bølgelengder.

Optiske nettverk nLogic-dwdm


nLogic tilbyr DWDM-løsninger til tjenesteleverandører som helse- og undervisningsinstitusjoner, skytilbydere og bredbåndstilbydere, som har behov for konnektivitet mellom egne eller kunders lokasjoner eller datasentre. Vi tilbyr løsninger for regional og langdistanse tilkobling, samt datacenter interconnect (DCI). Løsningene har fleksibelt "modulbasert" design, som møter behovet for skalering, og har markedsledende lavt energiforbruk. Vi leverer også en komplett portefølje av optiske transceivere tilpasset den enkelte DWDM løsning. 
 

Automatisering-nlogic-optiske-nettverk

Forenklet kontroll og praktisk automatisering

Kompleksitet og mangel på kompetanse fører ofte til at driften av optiske DWDM-nettverk blir en tidkrevende prosess. nLogic leverer tidsbesparende programvareløsninger og automatiseringsverktøy som reduserer kompleksiteten. Sammen med en praktisk tilnærming til nettverksautomatisering, gjør løsningene det mulig å oppnå målbare forbedringer i nettverks- og driftseffektivitet, samt fleksibilitet til å tilby nye tjenester.

 

Våre partnere

nLogic er en spisskompetanseleverandør som stiller høye krav til våre teknologipartnere. Vi er i dag Infinera GOLD-partner, en produsent som revolusjonerer telekommunikasjonsnett med innovative, bransjeledende konnektivitetsløsninger, inkludert high-end sub-komponent teknologi, nettverksinfrastruktur, automatiseringsprogramvare og profesjonelle tjenester.

Vi samarbeider også med Smartoptics innen optiske transceivere og automatiserte åpne linjesystemer for blant annet DCI (Datacenter Interconnect).
 

Derfor bør du velge en WDM-løsning fra nLogic

Teamet vårt som arbeider med optiske nettverksløsninger har mange års erfaring, og noen har også direkte erfaring fra produktleverandører. Vi har spisskompetanse innen design, dyp produktkunnskap, og omfattende generell kunnskap innen teknologi som vi bruker for å hjelpe kundene våre med å møte utfordringer, og gode relasjoner med våre teknologipartnere.
 

nLogic tilbyr:

  • Skalerbare, kompakte og disaggregerte DCI-løsninger med fleksibelt modulbasert design, med lavt energiforbruk, ledende optisk ytelse, sammen med automatiseringsfunksjoner
  • Applikasjonsoptimalisert "Packet-Optical" konnektivitet med lavt energiforbruk og høy densitet 
  • Støtte for L0-L2, optimalisert for den nyeste generasjonen av optiske transportnettverk inkludert 5G, DAA og høyhastighetstjenester
  • Automatiserte åpne linjesystemer for DCI, som oppleves en passiv multiplexer mens systemet overvåker trafikk, forsterker og balanserer signalene
  • Verifisert design for løsninger som passer dine behov
  • Kvalitetssikring og Life Cycle Management analyse av eksisterende optiske nettverksløsninger


For spørsmål, kontakt oss:

Arne-Giaever-nLogic
Arne Giæver
Key Account Manager, nLogic
M: 93 05 54 28
E: arne.giaver@nlogic.no