Løsningsområder

Relatert

Din kompetansepartner

nLogic er en ledende systemintegratør, med fokus på nettverk-, datasenter- og sikkerhetsløsninger. nLogic har spisskompetanse innen design, implementering og vedlikehold. Vi leverer til kunder som bygger og utvikler bredbåndsnett, telekom nettverk og datasenter, samt kunder med kritiske nettverk.

Datasenter70x70

Datasenter
Vi hjelper våre kunder med å forenkle og modernisere datasenteret. Dette understøtter digitalisering og gir bedre sikkerhet. nLogic tilbyr effektive datasenterløsninger, bygget på de samme prinsippene mange av de store skyleverandørene bruker i sine datasentre. Dette gir store besparelser i tidsbruk, lavere it-kostnader, og en mulighet for å fokusere på å levere verdi til forretningen.

Network70x70

Nettverk
Som nettverksleverandør er målet å skape effektive nettverksløsninger som gir rask, sikker og pålitelig leveranse av tale, video, trådløs aksess, samt skybaserte- og virtualiserte tjenester. Våre erfarne nettverkskonsulenter bidrar til å oppnå disse målene.

Service provider70x70
Service Provider
nLogic tilbyr komplette markedstilpassede løsninger for bredbåndstilbydere. Vår bredbåndsarkitektur fokuserer i hovedsak på tjenester og løsninger for infrastruktur innen kjerne, metro (distribusjon/aggregering), aksess og CPE.
Security70x70

Sikkerhet
nLogic tilbyr nettverkssikkerhet og sikkerhetsløsninger for serviceprovider-, enterprise- og datasenter-kunder. Vårt mål er å gi deg trykkhet for at nettverkssikkerheten gir tilstrekkelig beskyttelse for dine tjenester.