Løsningsområder

Din kompetansepartner

nLogic er en ledende systemintegratør, med fokus på nettverk-, datasenter- og sikkerhetsløsninger. nLogic har spisskompetanse innen design, implementering og vedlikehold. Vi leverer til kunder som bygger og utvikler bredbåndsnett, telekom nettverk og datasenter, samt kunder med kritiske nettverk.

n-logic-icon-datasenter-black
Datasenter

nLogic tilbyr effektive datasenterløsninger, bygget på de samme prinsippene mange av de store skyleverandørene bruker i sine datasentre. Dette gir store besparelser i tidsbruk, lavere it-kostnader, og en mulighet for å fokusere på å levere verdi til forretningen.

n-logic-icon-nettverk-black
Nettverk

Som nettverksleverandør er målet å skape effektive nettverksløsninger som gir rask, sikker og pålitelig leveranse av tale, video, trådløs aksess, samt skybaserte- og virtualiserte tjenester. Våre erfarne nettverkskonsulenter bidrar til å oppnå disse målene.

bredbandsnett-nlogic-ikon
Bredbåndsnett
nLogic tilbyr komplette markedstilpassede løsninger for bredbåndstilbydere. Vår bredbåndsarkitektur fokuserer i hovedsak på tjenester og løsninger for infrastruktur innen kjerne, metro (distribusjon/aggregering), aksess og CPE.
n-logic-icon-sikkerhet-black
Sikkerhet
nLogic tilbyr nettverkssikkerhet og sikkerhetsløsninger for service provider-, enterprise- og datasenter kunder. Vårt mål er å gi deg trygghet for at nettverksikkerheten gir tilstrekkelig beskyttelse for dine tjenester.