nLogic Tech Update Trondheim

Vi tar med oss våre teknologipartnere og inviterer til tech updates og workshops, for faglig påfyll og lærerike diskusjoner.

  • Lokasjon

    Quality Hotel Prinsen Trondheim

  • Dato

  • Tid

    13:00 – 21:00

  • Pris

    Gratis

Vi har gleden av å invitere til et innholdsrikt seminar som vil gi deg siste nytt fra oss og våre teknologipartnere, i tillegg til kunnskapdeling gjennom workshops.

På vår Tech Update vil du få inspirasjon og svar på hvordan AI, automatisering og effektive løsninger kan bistå deg og din virksomhet med å styrke og forenkle nettverk- og sikkerhetsinfrastruktur.

Agenda

13:00 – 13:30, Registrering, kaffe og snacks

13:30 – 13:50, Velkommen ved Isabell Løvgavlen, nLogic

– En introduksjon med fokus på løsninger innen nettverk, sikkerhet og kritisk infrastruktur
– Gjennomgang av HPE sitt oppkjøp av Juniper Networks
– Presentasjon av våre partnere og hvordan de passer inn i din infrastruktur
– WiFi as a Service – Sikkert, raskt og problemfritt trådløst nettverk

13:50 – 14:10, Så enkelt kan Cyber Security være, Alexander Ervik Johnsen, Arctic Wolf

Hvordan kan Arctic Wolf hjelpe deg med å løse dagens og fremtidens cybersikkerhets utfordringer, uten å gjøre store endringer på dine eksisterende IT sikkerhetsløsninger?

14:10 – 14:25, Pause og mingling

14:25 – 14:45, Sky og applikasjonssikkerhet – demo og gjennomgang av Prisma Cloud – Marius Holmsen, Palo Alto Networks

Vi ser flere og flere benytter skyen og skynære teknologier, som containere. Dette skaper utfordringer for de som jobber med sikkerhet, da tradisjonelle sikkerhetsverktøy ikke gir innsyn inn i kommunikasjon mellom containere. I denne gjennomgangen ser vi på hvordan Prisma Cloud kan vi synlighet og beskyttelse i skymiljø, men også i en eget datasenter hvor man har tatt i bruk skynære teknologier. 
Prisma Cloud beskytter hele sky reisen fra kode til sky og sørger for å gi oss proaktiv sikkerhet hvor vi kan sikre tjenestene så tidlig som mulig.

14:45 – 15:05, Backup; er det «Keiserens nye klær»? Eyvind Røst, Rubrik

H.C Andersen gir oss historien om keiseren som kjøpte nye klær, som ble usynlige for alle mennesker som er dumme eller inkompetente. Hva har dette med backup å gjøre, tenker du. Den største trusselen mot organisasjoners virke er i dag ondsinnede angrep. Nye regelverk dukker opp (bl.a. DORA for finans) og andre strammes inn (NIS1 —> NIS2) for å sikre at vi beskytter data og tjenester godt nok. Men evner vi å forstå utfordringene? I dette foredraget ser vi på noe av kompleksiteten et ransomware-angrep fører med seg. Ringvirkninger, evne til å motstå totale tap av data, og ikke minst evnen til å gjenopprette. Er tradisjonell backup godt nok, er det bare å begynne med gjenoppretting, eller må vi tenke nytt? Eller trenger vi, som i eventyret, et barn til å fortelle oss «sannheten»…

15:05 – 15:25, Pause og mingling

15:25 – 15:45, Fremtidens datasenter, Andreas Baadnes, Nutanix

Store endringer i bransjen gjør at mange nå står foran viktige veivalg, og sikkerhet er og blir et grunnleggende aspekt ved forvaltning av informasjon. Nutanix sin motstandskraft mot angrep baserer seg på sikkerhet i flere lag rundt dine virksomhetskritiske data, hvor automatiserte rutiner for tilgang og sporbarhet tar de tyngste løftene for deg. I innlegget ser vi også på hvordan man kan bygge løsninger for blant annet kunstig intelligens på en bærekraftig måte, samtidig som vi ivaretar kostnadseffektivitet og ytelse.

15:45 – 16:00, Juniper Access Assurance – Next Gen Network Access Control – Robert Boardman, Juniper Networks

Bli med på reisen inn i fremtidens Network Access Control løsning med Juniper Networks. Vi tar deg med på en spennende reise hvor vi utforsker hvordan Juniper Networks revolusjonerer Network Access Control (NAC) med 100% skybasert tilnærming, og deler viktige konsepter, funksjoner og fordeler med denne innovative NAC-løsningen integrert i Mist porteføljen.

16:00 – 16:15, Pause og mingling

16:15 – 17:30, Workshops

Våre partnere inviterer deg til workshops og Q&A. Vi setter opp opp flere ulike workshop muligheter slik at du kan velge ut fra hva du har behov for å diskutere eller lære mer om.
Sammen med oss på workshop har vi med oss Juniper Networks, Rubrik, Nutanix, Palo Alto Networks, i tillegg til at våre egne eksperter er med for å kunne hjelpe deg med løsninger fra Opengear, Arctic Wolf, Infinera og en rekke andre partnere.

17:30 – 18:00, Mingling

18:00 – 21:00, Middag i restaurant på hotellet.

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på angående vårt arrangement? Ta kontakt med oss!