Møt oss på Sikkerhetsdagen

Møt oss på Sikkerhetsdagen, en viktig arena for å lære hvordan teknologiutviklingen påvirker dagens og morgendagens arbeid med cybersikkerhet.

  • Lokasjon

    Oslo Kongressenter

  • Dato

  • Pris

    Bruk VIP-kode (SD23- NLO-E) for gratis inngang

Bli med på Sikkerhetsdagen på Oslo Kongressenter den 7. november. Sikkerhetsdagen er møteplassen hvor du får mulighet til å høre fra, og møte, nasjonal og internasjonal ekspert-kompetanse, samt knytte kontakter og bygge nettverk i bransjen.

I år har sikkerhetskappløpet gått inn i en ny fase, der avanserte angripere har fått helt nye metoder til å angripe selskaper med kunstig intelligens. Hvordan skal virksomheter som ønsker å beskytte seg utnytte AI, hvilke sikkerhetstjenester er nødvendig for å sikre seg mot angrep og hvordan skal du sikre din data.

Vårt foredrag

Når uhellet er ute, eller angriperne er inne, hva da?

Vi håper at det ikke skjer oss, et vellykket angrep altså. Det handler om hendelseshåndtering! Hvordan komme raskest mulig tilbake i produksjon når uhellet først er ute?

Vi deltar på Sikkerhetsdagen og vil holde foredrag om hvordan virksomheten kan komme raskest mulig tilbake i produksjon når uhellet først er ute! Selv om vi forsøker å oppdage og forhindre angrep, så snakker statistikken for seg selv, mange av angrepene lykkes. Noe slipper gjennom, og organisasjoner blir slått ut. I hendelseshåndteringen har backup fått en ny renessanse, vår siste skanse. Men hva når backup ikke har verdi, selv om den er immutable? – Hvordan er det mulig og hva gjør vi da?

Vårt foredrag i samarbeid med Rubrik kommer til å handle om TID, å redusere tid med gode løsninger, som hjelper de som har ansvaret for sikkerheten og som skal finne veien tilbake. Tiden det tar å oppdage, til å finne ut av hva og når, tid til å komme tilbake i produksjon med de rette data.

Nøkkelen er samhandling og automatisering. Løsningene må bli smartere og vi må forbedre oss, vi må ha planer og vi må øve. Dette vil vi belyse i foredraget.
Det handler om TID!

På Sikkerhetsdagen på Oslo Kongressenter den 7. november 2023 settes søkelyset på hvordan kunstig intelligens vil påvirke morgendagens sikkerhetsarbeid. Og hva utviklingen allerede har gjort med dagens trusselbilde.

Sikkerhetsdagen er den viktigste arenaen for å lære hvordan teknologiutviklingen påvirker dagens og morgendagens arbeid med cybersikkerhet. Hvert år gjør den Norges sikkerhetsbransje tilgjengelig for virksomheter som trenger å forstå hvordan de kan sikre sin bedrift.

Sett av dagen for å forstå mer, og knytte viktige kontakter i ditt arbeid med digital sikkerhet.

Praktisk informasjon

Tid: 7. november kl 08:00 – 16:00
Sted: Oslo Kongressenter
Påmelding: Bruk VIP-kode (SD23- NLO-E) for gratis inngang, påmelding finner du her.

Ønsker du å vite mer om våre løsninger på sikkerhet?

Møt oss på Sikkerhetsdagen eller ta kontakt med oss. Vi hjelper deg med dine utfordringer, fyll inn skjema så vil en av våre eksperter ta kontakt med deg.