nLogic teknisk studietur til Icotera i Szczecin

Vi inviterer til teknisk studietur til Icotera i Szczecin (Polen) 19. mars i forbindelse med at FTTH Conference arrangeres i Berlin 19. – 21. mars

  • Lokasjon

    Berlin and Szczecin

  • Dato

  • Pris

    Deltaker betaler reise og opphold

Bli med på en teknisk studietur til Icotera i Szczecin (Polen) 19. mars. I forbindelse med at FTTH konferansen arrangeres i Berlin 19. – 21. mars, så ønsker vi å kombinere dette med en studietur til Icotera sin R&D og Support.

Reise og opphold betales og bestilles av deltaker, og vi organiserer felles transport tur/retur Berlin og Icotera i Szczecin. Når det gjelder fly så er det mange muligheter, og dere bestilles selv det som vil passe best.

Agenda

Om Icotera – FTTH CPE Gateways and WiFi

Vi har vært partner med Icotera siden 2017, og kompletterer vår portefølje innen CPE og WiFi til privatmarkedet. Icotera er en ledende produsent av FTTH CPE Gateways, WiFi og ICONS for monitorering og overvåking. De lager og levere produkter med overlegen design, kvalitet og ytelse, og er opptatt av å gi fibernettoperatører skreddersydde, fleksible og kostnadseffektive løsninger som passer deres individuelle behov.

Meld deg på til teknisk studietur

Ønsker du å delta på vår tekniske studietur? Meld din interesse i skjema nedenfor så vil en fra vårt service provider team ta kontakt med deg.