Raskere gjenoppretting fra ransomware

Relatert

Hvordan?

Ransomware-angrep blir mer og mer vanlig - antallet angrep vokser med 350 % årlig. Angrepene blir også stadig mer sofistikert, og dermed er det ingen enkel oppgave å alltid ha et perfekt perimeterforsvar. I møte med disse utfordringene bør dermed selskaper sørge for en helhetlig strategi, som innebærer både forebygging og rask gjenoppretting.

Med Rubrik kan vi i nLogic levere en løsning for sikring og administrasjon av all data - uansett om den er i skyen eller on-premise. 

Vi kan også levere ytterligere sikkerhet med en SaaS-løsning som heter Polaris Radar. Radar bruker maskinlæring til å overvåke hvordan data endrer seg, for raskt å kunne identifisere mistenkelig aktivitet og sende alarm om det. Du vil da få vite hvilke applikasjoner og filer som er berørt, og hvor disse er lokalisert. Deretter kan du raskt drille deg ned til filnivå for å finne ut av hva som er lagt til, slettet eller endret.

Etter at analysen er gjennomført kan du raskt velge alle berørte applikasjoner og filer, spesifisere hvor du ønsker å gjenopprette disse, og deretter gjenopprette disse til siste rene tilstand, med få klikk. Rubrik automatiserer resten av operasjonen, og all data lagret på plattformen er uforanderlig, slik at du trygt kan kjøre gjenoppretting. Ransomware kan altså ikke få tilgang til, og kryptere backupdata, lagret på Rubriks løsning. Polaris Radar hjelper deg med raskere gjenoppretting ved å erstatte manuell gjenoppretting med en intuitiv operasjon, bestående av få klikk.

Ønsker du å lese mer om Radar og ransomware? Trykk på knappene under og last ned rapportene til odel og eie.

nLogic har spisskompetanse innen design, arkitektur, implementering og optimalisering av Rubrik-løsninger. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. Vi hjelper våre kunder med å velge den løsningen som passer best for dem. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser. nLogic tilbyr konsulenttjenester innenfor alle faser, samt opplæringstjenester via kurs og tilpassede seminarer.

Ønsker du å vite mer eller teste løsningen? Ta kontakt med oss.
 

Polaris Radar

Ransomware blir stadig mer sofistikert, og angrep blir vanskeligere å unngå - selv med sterke sikkerhetstiltak på plass. Ransomware muterer raskt inn i nye varianter, noe som gjør det ekstremt vanskelig å oppdage med tradisjonelle signatur-baserte tilnærminger. Dette er grunnen til at Rubrik har bygget Radar - en Polaris-app som øker motstanden i møte med angrep. Rubriks tilnærming inkluderer flere forsvarslag, blant annet anomalitetsdeteksjon, dataanalyser og umiddelbar gjenoppretting.

En enklere og sikrere backupløsning

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting kan gjøres betydeligere enklere enn tidligere. Med mer automatisering følger lavere eierskapskostnader og større fleksibilitet.

Rubrik lanserer Polaris RADAR

Radar er en intelligent applikasjon som beskytter mot ransomware. Radar er innebygget i Polaris SaaS-plattformen og gir raskere gjenoppretting ved ransomware og andre sikkerhetstrusler, med minimal forstyrrelse av normal drift og minimalt tap av data.
Hege Anett Albrigtsen 31. juli 18