Hva er Nutanix Enterprise Cloud?

Relatert

Nutanix Enterprise Cloud

nLogic leverer Nutanix Enterprise Cloud, som kombinerer smidigheten og enkelheten du får i en offentlig sky med sikkerheten og kontrollen du trenger i en privat sky. Den er bygget på bransjens ledende teknologi for hyperkonvergert infrastruktur (HCI) og integrerer server, lagring, virtualisering og nettverk i en løsning som kjører de aller fleste applikasjoner.

Nutanix setter IT-avdelinger i stand til å bygge og operere kraftige multisky-arkitekturer. Nutanix Enterprise Cloud OS programvare smelter sammen private, offentlige og distribuerte skymiljøer og tilbyr ett enkelt konsoll for å kontrollere og drifte IT-infrastrukturen og applikasjonene.

Nutanix sine løsninger er 100 % softwaredefinert, og programvaren kjører på tvers av forskjellige skymiljøer for å harmonisere IT-operasjoner og gi full mobilitet til alle applikasjoner. Løsningen river ned grensene mellom private, offentlige og distribuerte skyer.

Hva gir Nutanix Enterprise Cloud deg?

  • Ett klikk: reduser komplekse it-operasjoner til ett enkelt klikk, og reduser behovet for IT-spesialister
  • Frihet til å velge: du velger hardwaren, hypervisorer og skyen som passer best for ditt behov
  • Verdi raskt: rull ut og administrer en komplett infrastruktur i løpet av minutter
  • 100 % software: administrer ett OS på tvers av flere hardware-plattformer og alle lokasjoner
  • Lavere eierskapskostnader: reduser IT-driftskostnadene med inntil 40-60 % (ihht IDCs undersøkelser)
  • Prisvinnende support: Nutanix support får en gjennomsnittlig Net Promoter Score på 90+

Ønsker du å teste Nutanix software gratis? Last ned Nutanix Community Edition til egen hardware, eller prøvekjør i skyen.

nLogic leverer Nutanix Enterprise Cloud, som gir deg din egen sky, under eget tak, men som også er sømløst integrert med offentlige skyer. Dermed kan du velge når du ønsker å bruke egne ressurser og når du ønsker å bruke skyen. nLogic har spisskompetanse innen Nutanix design, arkitektur, implementering og optimalisering. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kunden selv manger. Vi hjelper våre kunder med å velge akkurat den Nutanix-løsningen de trenger i dag.

Les mer om datasenter- og digital transformasjon i Nutanix bibliotek.