Nutanix demoutstyr

Relatert

Vil du teste egne workloads på en Nutanix-løsning?

nLogic har Nutanix demoutstyr for utlån, så våre kunder får en fullverdig mulighet til å teste løsningen og all funksjonalitet.

nLogic ønsker å gå lengre enn å vise enkel funksjonalitet og har derfor anskaffet 2 fullverdige Nutanix demorigger, som kan brukes for å gi våre kunder gode og håndgripelige demonstrasjoner av teknologiens funksjonaliteter og ytterpunkter. 

Demoutstyret står i nLogics lokaler, og er derfor tilgjengelig på kort varsel, for gjennomføring av PoC eller demonstrasjon. Det er mulig å booke tid i vår demolab for en grundig gjennomgang av funksjonalitet og for å få en nærmere titt på nodene vi kjører Nutanix software på. Det er også mulig å låne demoløsning til egne lokaler, for en fullverdig test med egne workloads.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med oss på telefon +47 40618888 eller ved å trykke på knappen under.

Nutanix Community Edition

Du har mulighet til å teste Nutanix sin teknologi gratis - teknologien som mange av verdens største datasentere kjører på.

Nutanix Master Partner

nLogic prioriterer kunnskap og kvalitet høyt. Våre ansatte skal til enhver tid ha oppdatert spisskompetanse på løsningene vi leverer fra våre partnere, og dette brukes det mye tid og krefter på. Vi blir ekstra takknemlige når vi belønnes for vår iherdige innsats, og kan med glede kunngjøre at nLogic per september 2019 har blitt løftet til høyeste partnernivå av Nutanix - Master Partner (nå Cloud Champion)

Vurderer du hyperkonvergert infrastruktur?

Last ned denne guiden, som sammenligner hyperkonvergert infrastruktur med tradisjonell infrastuktur og offentlig sky, og ser på eierskapskostnader og ROI (return on investment). Guiden er delt inn i følgende seksjoner: • Hva er hyperkonvergert infrastruktur. Oversikt og fordeler. • HCI mot tradisjonell infrastruktur. • HCI mot offentlig sky. • VDI på HCI