Privat og offentlig sky i ett

Relatert

Nutanix Clusters

En løsning som lar deg drifte applikasjoner og infrastruktur i private og offentlige skyer (Azure og AWS) under ett, med fleksibilitet, enkelhet og kostnadseffektivitet er nå tilgjengelig.

Denne løsningen gir mulighet for å skape en samlet infrastruktur – ett «rike» - som kombinerer ressurser i en OnPrem-løsning med ressurser i Public Cloud, det vil si at hele Nutanix-stacken kjøres i skyen på samme måte som lokalt. Dette inkluderer at man i skyen kjører løsningene Nutanix AOS, Nutanix AHV, Nutanix Prism o.s.v. Man får altså en felles plattform som kombinerer fordelene fra den offentlige skyen med det lokale datasenteret, en hybrid sky med felles, og ensartet, administrasjon, samt konfigurasjon av nettverk.

Dette gjør det enklere å ta i bruk en del løsninger, f.eks:

  • Disaster Recovery i offentlig sky
  • Testmiljø i offentlig sky
  • Kortvarig skalering i offentlig sky
  • Enklere integrasjon med andre tjenester som konsumeres fra offentlig sky,
    f.eks. AI/ML-tjenester m.m.

Nutanix Xi Beam sikrer kontroll på skykostnadene
For å sikre kontroll på kostnadene i den offentlige skyen er Nutanix Cluster understøttet av Nutanix Xi Beam, som løpende overvåker og rapporterer kostnadene som ressursforbruket medfører. Nutanix Xi Beam vil også rapportere forbruket på den lokale skyen, noe som kan være nyttig der man har ulike prosjekter eller kunder som skal faktureres forbruk.

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss på datasenter@nlogic.no.

Les pressemeldingen til Nutanix her og her.
Nutanix sin samleside om Nutanix Clusters ligger her.
Gratis 30-dagers testlisens kan lastes ned her.