Cloud automatisering og orkestrering med Nutanix Calm

Relatert

Nutanix Calm - automatisering og orkestrering

Calm gir deg fred i sjelen, med automatisering og orkestrering av applikasjoner for Nutanix og offentlige skyer, som en del av Nutanix Enterprise Cloud Plattformen. Med Calm kan du endelig fokusere på det som virkelig betyr noe - applikasjonene!

Calm orkestrerer provisjoneringen, skaleringen og administrasjonen av applikasjoner på tvers av ulike miljøer, og gjør dermed hele IT-infrastrukturen smidigere og sentrert rundt applikasjonene. Calm gir dine team mulighet for selvbetjening, og strømlinjeformer dermed de daglige operasjonene dramatisk, noe som eliminerer behovet for spesialiserte ressurser.
 

Nutanix Calm er fullt integrert inn i Nutanix sin plattform og kombinerer kraftig automatisering med enkel og brukervennlig administrasjon. Applikasjoner kan defineres i en enkel, brukervennlig plan, slik at du kan administrere applikasjoner, i stedet for VMer.

nLogic sitter med spisskompetanse innen design, arkitektur, implementering og optimalisering på Nutanix. Vi hjelper våre kunder ved å være støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet - vi har kompetansen kundene selv mangler. Vi assisterer med valg av den Nutanix-løsningen som passer best for kundene våre. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser, og tilbyr opplæring via kurs og seminarer, samt konsulenttjenester innenfor alle faser.
 

Du kan lese mer om Nutanix Calm her