Nettverk

Teknologi

Nettverk

Som nettverksleverandør er målet å skape effektive nettverksløsninger som gir rask, sikker og pålitelig leveranse av tale, video, trådløs aksess, samt skybaserte- og virtualiserte tjenester. Våre erfarne nettverkskonsulenter bidrar til å oppnå disse målene. 

Måten vi jobber på i dag har endret seg fra tidligere. Vi jobber nå fra hvor som helst, med hvilken som helst enhet og gjerne når som helst. Dette stiller store krav til en fleksibel, forutsigbar og driftsvennlig nettverkinfrastruktur som må kunne virtualiseres. Vårt mål er at nettverket skal gi rask, sikker og pålitelig tilkobling for tjenester som video, trådløse nettverk, skybaserte og virtualiserete tjenester, og for den stadig økende mengden av nettbrett og smarttelefoner i forretningssammenheng.

The high-performance MX480 is packed with highly scalable routing, switching, security, and service features that enable revenue-generating applications, network consolidation, and service convergence. Key features include support for a wide range of L2/L3 VPN services and advanced broadband network gateway functions, along with integrated routing, switching, and security services.


Vår nettverkskompetanse strekker seg fra store kjernenettverk, som utgjør ryggraden av internett i Norge, til mindre bedriftsløsninger basert på trådløs- og trådbunden infrastruktur. I senter av alt vi leverer ligger behovet for mennesker til å finne en enkel, skalerbar og forutsigbar måte å jobbe sammen på. Vi bruker stadig flere tjenester som inkluderer tale og video, instant messaging og sosiale medier. IT-organisasjoner må i dagens verden møte brukere med tjenester de ønsker å benytte - på de ​​enhetene de ønsker å bruke. Dette betyr at vi må være i stand til å levere en infrastruktur som tar hensyn til alle programmene vi bruker, på ulike enheter.

nLogic tar en proaktiv tilnærming til nettverksbygging og samarbeid. Vi tror på viktigheten av å utvikle en strategisk arkitektur for å planlegge for enkel integrasjon av ny teknologi. Vi tror også at riktig overvåking og kapasitetsstyring vil bidra til å holde nettverket stabilt.


Vil du bli kontaktet for mer informasjon?
Navn
Firma
Mobil
E-post