Datasenter

Datasenter

Datasenter

nLogic tilbyr effektive datasenterløsninger, bygget på de samme prinsippene mange av de store skyleverandørene bruker i sine datasentre. Dette gir store besparelser i tidsbruk, lavere it-kostnader, og en mulighet for å fokusere på å levere verdi til forretningen.

Vi i nLogic, sammen med våre teknologipartnere, gjør det mulig å effektivisere it, ved å bygge og drifte skybaserte datasenterløsninger. Løsningene er programvaredefinert og gir deg full oversikt over dine private, offentlige og distribuerte skybaserte miljøer. Dette gir et enkelt og sikkert utgangspunkt for å administrere IT-infrastruktur, applikasjoner og data, og dermed vil det gi en redusert it-kompleksitet og en økt it-fleksibilitet. nLogic sine løsninger, gir deg muligheten for å legge grunnlaget for virksomhetens digitalisering og forretningsutvikling, med reduserte it-kostnader.

nLogic fokuserer på å:

  • Levere den komplette løsningen, med vår solide kompetanse i bunnen.
  • Hjelpe kunden i hele prosessen, ivareta kunden gjennom hele reisen.
  • Se deg som kunde, du vil ikke forsvinne i massen hos oss!
  • Vite hva kunden behøver, vi leverer kvalitet og ikke kvantitet.
  • Gi deg personlig support - utført av noen som kjenner deg, din infrastruktur og dine behov.

nLogic sitt mål er å tilby kundene en komplett portefølje, med løsninger som setter dem i stand til å transformere sine datasentre, gjennom intelligens i programvarelaget, innebygget maskinlæring, virtualisering og overgang til en åpen og skalerbar arkitektur.

TRANSFORM YOUR DATACENTER - TRANSFORM YOUR BUSINESS

Datasenterkompetanse

nLogic satser stort innen datasenter, og har ansatt fire nye mennesker med den bredeste kompetansen og lengste erfaringen innen Rubrik og Nutanix.

Karoline G. Johnsen 1. juni 18

Basefarm og nLogic - Et samarbeid gjennom 10 år

Når vi har Nord-Europas ledende aktør innen drift av internetteknologi som fast kunde, så gjør det oss litt ekstra stolte. 

nLogic 1. feb 18

nLogic er valgt som Juniper Networks datasenterpartner

Juniper Networks er ikke alene om å hevde at det innen 2020 vil være 7,6 milliarder internettbrukere med 50 milliarder tilkoblede enheter, som kontinuerlig skal ha tilgang til data. Siden lanseringen av QFabric løsningen i 2011, har Juniper Networks kontinuerlig utviklet nye teknologier og sammen med sine partnere satset på innovative datasenterløsninger. Som en del av denne satsningen, er nLogic valgt til å være Juniper Networks datasenterpartner i Norge. 

Morten Pedersen 18. nov 15

nLogic leverer hyperkonvergerte løsninger med Nutanix

nLogic satser stort innen morgendagens datasenter. Nutanix hyperkonvergerte løsninger har vokst frem som det beste alternativet for å møte dagens og morgendagens krav til ytelse, fleksibilitet og enkelhet.

Karoline G. Johnsen 20. apr 18

nLogic leverer Cloud Data Management med Rubrik

nLogic satser videre innen automatisering og datasikkerhet i forbindelse med vårt datasenterkonsept. Som en del av denne satsningen har vi inngått partnerskap med Rubrik.


Vil du bli kontaktet for mer informasjon?
Navn
Firma
Mobil
E-post
Hva ønsker du mer informasjon om?