Teknologi

Teknologi

Datasenter, nettverk og sikkerhet

nLogic er en ledende systemintegratør, med fokus på nettverk og datasenterløsninger. nLogic har spisskompetanse innen design, implementering og vedlikehold. Vi leverer til kunder som bygger og utvikler bredbåndsnett, telekom nettverk og datasenter, samt kunder med kritiske nettverk.


Datasenter

nLogic tilbyr effektive datasenterløsninger med tyngde innen hyperkonvergert teknologi og programvaredefinerte systemer. Løsningene danner grunnlaget for at kunden kan bygge effektive interne skyer som understøtter forretningsdriften. Våre løsningsspesialister har lang erfaring og bistår våre kunder med valg av rett løsning, design og implementering.

nLogic fokuserer på følgende: 

Programvaredefinerte- og hyperkonvergerte systemer Enterprise Cloud One Click Datasenter Cloud Data Management
Nettverk

Som nettverksleverandør er målet å skape effektive nettverksløsninger som gir rask, sikker og pålitelig leveranse av tale, video, trådløs aksess, samt skybaserte- og virtualiserte tjenester. Våre erfarne nettverkskonsulenter bidrar til å oppnå disse målene.

Automatisering og administrasjon Bredbånds arkitektur Lastbalansering Switching og routing
Sikkerhet

nLogic tilbyr nettverkssikkerhet og sikkerhetsløsninger for service provider-, enterprise- og datasenter kunder. Vårt mål er å gi deg trygghet for at nettverksikkerheten gir tilstrekkelig beskyttelse for dine tjenester.

Mikrosegmentering med VMware NSX Policy Enforcement Next-Gen Firewall Services Advanced Threat Preventions (ATP)