Sector Alarm

Referanser

nLogic har levert sikkerhetsløsning, inkludert rådgivning og design, basert på Palo Alto sikkerhetsprodukter

Sector Alarm er en norsk leverandør av alarm- og sikkerhetsjenester som har over 530 000 kunder fordelt på Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike og Spania. Selskapet har 2000 ansatte. Som sikkerhetsleverandør er Sector Alarm naturligvis opptatt av sikkerhet i alle ledd. nLogic er stolte av å ha blitt valgt som sikkerhetsleverandør til Sector Alarm, og fortsatt ha tilliten etter 5 års samarbeid.

I 2015 var Sector Alarm på utkikk etter å oppgradere sikkerhetsløsningen fra en aldrende port- og protokollbasert sikkerhetsløsning, til en mer fremtidsrettet løsning, der fokus lå på avanserte sikkerhetsfunksjoner og effektig og god administrasjon.

Valget falt på nLogic og en neste generasjons sikkerhetsløsning fra Palo Alto Networks, bestående av større og mindre fysiske brannmurer tilpasset lokasjon og antall brukere. Samtlige av Sector Alarm sine lokasjoner har rullet ut disse brannmurene, som administreres fra det sentraliserte monitorerings- og driftsverktøyet Panorama. Ved siden av innsalg av løsning, bisto nLogic også med konsulentbistand rundt implementasjon og migrering.

nLogic har i etterkant også levert endepunktsikring (Traps) til Sector Alarms ansatte.

Leveransen innebærer en kontinuerlig dialog med Sector Alarm for å tilfredstille behovene de har til sikkerhet, og sikre at Sector Alarm alltid er i forkant av et mulig trusselbilde.

Vi ser frem til videre samarbeid i årene som kommer!

Lurer du på noe? Kontakt oss!
Kontaktperson: Stian Milsett, nLogic AS
m: 47 930 13 944  I  e: stian.milsett@nlogic.no