Rubrik

Partnere

Rubrik

Rubrik trekker sky-prinsippet og automatisering inn i private datasentre - også på området for backup og datamanagement. nLogic leverer sammen med Rubrik en løsning for Cloud Data Management som forenkler backup i betydelig grad.

Rubrik passer godt inn i nLogic sin portefølje av løsninger for datasenter. nLogic vil med Rubrik møte to sterke behov vi ser hos våre kunder:

  • Ønsket om forenklede verktøy for backup og recovery for virtuelle, fysiske og sky-miljøer.
  • Behovet for en betydelig høyere grad av automatisering i datasentre.

Forretningsmessig er denne transformasjonen nødvendig for å få ned eierskapskostnader, samt oppnå en større grad av dynamikk og fleksibilitet.

I løpet av kort tid har Rubrik forandret markedet for backup, og de løfter nå dette til Cloud Data Management. Rubrik gir deg en helhetlig plattform for administrasjon og beskyttelse av data, uansett hvor dataene befinner seg. Dette gir deg mulighet til å løfte blikket fra backup av enkelte tjenester og virtualiserte miljøer, til å tenke helhetlig i forhold til bedriftens data, og etablere en felles løsning for å beskytte og administrere disse. Dette inkluderer både eget virtuelt miljø, IaaS-løsninger og ikke minst SaaS-løsninger.

Løsningen bygger på prinsippene fra cloud-arkitekturer og er derfor SLA-drevet, sterkt automatisert, og har innebygget maskinlæring. Til sammen vil dette utgjøre en viktig brikke i transformasjonen av ditt datasenter. Løsningen kan etableres både i eget datasenter og i skyen, avhengig av organisasjonens behov. Rubrik leverer en «Plug-and-play»-løsning, som skalerer lineært og dermed raskt kan implementeres og utvides ved behov. Rubriks løsning gir deg:

  • Gjenoppretting og søkeresultat nesten på sekundet. 
  • Løsningen er oppe på under en time og krever kun 2-3 minutter til daglig administrasjon. 
  • Immunitet mot ransomware. 
  • Inntil 70 % reduksjon i «fotavtrykket» datasenteret ditt etterlater. 
  • 30-50 % besparelse. 

Rubrik er anerkjent som visjonær produsent i Gartners Magiske Kvadrant, og har i tillegg fått utmerkelsene "Best of VMworld" og Gold-prisen innen kategorien «Data Protection».  

nLogic har spisskompetanse innen Rubrik design, arkitektur, implementering og optimalisering. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. Vi hjelper våre kunder med å velge den Rubrik-løsningen som passer best for dem. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser. nLogic tilbyr konsulenttjenester innenfor alle faser, samt opplæringstjenester via kurs og tilpassede seminarer.


Vil du bli kontaktet for mer informasjon?
Navn
Firma
Mobil
E-post
Hva ønsker du mer informasjon om?