Nutanix

Partnere

Nutanix er nLogic datasenterpartner

nLogic satser på framtidens datasenter. Vi skal hjelpe våre kunder med datasenter-transformasjonen som gir alle fordelene med skyen, under ditt eget tak! Nutanix er en del av vår portefølje, og med Nutanix som partner kan vi levere datasenterløsninger som møter fremtidens behov.

Ønsker du å vite mer om Nutanix enten over telefon, et møte eller tilpasset workshop, ta kontakt her: salg@nlogic.no. Vi kan arrangere en uforpliktende og gratis workshop i våre lokaler på Skøyen.

nLogic har spisskompetanse innen Nutanix design, arkitektur, implementering og optimalisering. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. Vi hjelper våre kunder med å velge akkurat den Nutanix-løsningen de trenger i dag - og kun det - slik at de ikke betaler for mer enn det de trenger. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser. nLogic tilbyr konsulenttjenester innenfor alle faser, samt opplæringstjenester via kurs og tilpassede seminarer.

Nutanix gir deg frihet

Friheten til enkelt å administrere kompleksitet.
Friheten til valg av skyer, applikasjoner og teknologi.
Friheten til å fokusere på det som sikrer forretningen suksess.

Nutanix gir deg frihet fra nedetid, vedlikeholdsoppgaver og frustrasjon rundt integrasjoner. Nutanix gir deg frihet til å fokusere på det forretningen ønsker og trenger; nøye gjennomtekt design, framtidsrettede implementeringer og applikasjoner med optimal ytelse.

Nutanix lar IT-avdelinger bygge og drifte kraftig multi-sky-arkitektur og gjør det mulig å få alle fordelene med skyen - med sikkerheten og kontrollen du får i eget datasenter. Nutanix lar deg integrere offentlige, private og distribuerte skymiljøer og muligheten til å drifte og kontrollere IT-infrastruktur og applikasjoner gjennom ett konsoll. Alt dette med grenseløs mulighet for skalering - uten sidestykke!

Løsningene til Nutanix er 100 % basert på programvare og hyperkonvergert, bygget på bransjens mest populære infrastruktur-teknologi. Med det kan de levere en komplett infrastruktur med integrert  compute/server, lagring, virtualisering, sikkerhet og nettverk til å drifte alle applikasjoner i alle målestokker og størrelser.

Programvaren til Nutanix kjører på tvers av forskjellige skymiljøer. Med det harmoniseres IT-driftsoppgaver og kunden får en friksjonsløs mobilitet for alle applikasjoner.  Dette gir brukervennlig drift av infrastruktur og applikasjoner, som igjen fjerner behovet for spesialiserte IT-team. Avansert teknologi for maskinlæring reduserer komplekse oppgaver til kun ett enkelt klikk.

Løsningen til Nutanix leveres nøkkelklar og er oppe og kjører på få timer, i stedet for uker. Med live administrasjon og oppgradering av infrastruktur og applikasjoner, reduseres nedetid og antall klikk betraktelig. Dette gir en reduksjon i eierskapskostnadene med inntil 60 % og en tilbakebetaling av investeringen i løpet av kun 7 mnd.

Nutanix er anerkjent som leder innen Hyperkonvergert Infrastruktur i Gartners Magiske Kvadrant 2018. 

Vil du bli kontaktet for mer informasjon?
Navn
Firma
Mobil
E-post
Hva ønsker du mer informasjon om?