Nutanix

Partnere

Nutanix - nLogic datasenter partner

nLogic satser på framtidens datasenter. Vi skal hjelpe våre kunder med datasenter-transformasjonen som gir alle fordelene med skyen, under ditt eget tak! Nutanix er en del av vår portefølje og med Nutanix som partner kan vi levere datasenterløsninger som møter fremtidens behov.

Nutanix handler om frihet

Nutanix gir deg friheten til å administrere kompleksitet på en enkel måte. Friheten til å velge dine skyer, dine applikasjoner og din teknologi. De gir deg friheten til å tenke ut neste steg som vil sikre forretningen suksess. Med Nutanix må du ikke lenger gjennom det daglige slitet med nedetid, vedlikeholdsoppgaver og frustrasjon rundt integrasjoner. I stedet kan du fokusere på hva selskapet ønsker og trenger; design med en nøye gjennomtenkt tanke bak framtidsrettede implementeringer og optimal ytelse av selskapets viktige applikasjoner.

Nutanix gir IT-avdelinger muligheten til å bygge og drifte en kraftig multi-sky-arkitektur. Deres løsning gjør det mulig å få alle fordelene med skyen, kombinert med sikkerheten og kontrollen i eget datasenter. Nutanix integrerer private, offentlige og distribuerte skymiljøer, og gir mulighet for å kontrollere og drifte IT-infrastruktur og applikasjoner i ett konsoll, med unik og grenseløs mulighet for skalering.

Nutanix sine løsninger er 100 % software-baserte og bygges på bransjens mest populære hyperkonvergerte infrastruktur-teknologi. De kan med det levere en komplett infrastruktur som integrerer compute, virtualisering, lagring, nettverk og sikkerhet til å drifte alle applikasjoner i alle målestokker og størrelser.

Nutanix sin software kjører på tvers av forskjellige skymiljøer, for å harmonisere IT-driftsoppgaver og gi friksjonsløs mobilitet for alle applikasjoner. Brukervennlig drift av infrastruktur og applikasjoner fjerner behovet for spesialiserte IT-team, og avansert maskinlæringsteknologi reduserer komplekse oppgaver til kun ett enkelt klikk.

Nutanix sin løsning installeres på timer, ikke uker. Administrasjon og oppgradering av infrastruktur og applikasjoner gjøres nå live, uten nedetid og med få klikk. Dette reduserer eierskapskostnadene med inntil 60 % og gir en tilbakebetaling av investeringen i løpet av kun 7 mnd.

Nutanix er anerkjent som leder innen Hyperkonvergert Infrastruktur i Gartners Magiske Kvadrant 2018. 

nLogic har spisskompetanse innen Nutanix design, arkitektur, implementering og optimalisering. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. Vi hjelper våre kunder med å velge akkurat den Nutanix-løsningen de trenger i dag - og kun det - slik at de ikke betaler for mer enn det de trenger. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser. nLogic tilbyr konsulenttjenester innenfor alle faser, samt opplæringstjenester via kurs og tilpassede seminarer. 


Vil du bli kontaktet for mer informasjon?
Navn
Firma
Mobil
E-post
Hva ønsker du mer informasjon om?