Datasenter kompetanse

Aktuelt

nLogic ansetter fire nye mennesker med datasenter kompetanse

nLogic satser stort innen datasenter, og har ansatt fire nye mennesker med den bredeste kompetansen og lengste erfaringen innen Rubrik og Nutanix.

Som en del av nLogics satsning innenfor datasentmarkedet, har vi inngått partnerskap med Nutanix og Rubrik. nLogic er en kompetansepartner, og har opparbeidet seg en status som en seriøs og kvalitetsfokusert systemintegrator. Når vi nå utvider vår portefølje, er det viktig at vi kan videreføre kompetanseprofilen og den tillitskapitalen vi har hos våre kunder. Vi har derfor ansatt fire nye mennesker som innehar Norges lengste og bredeste erfaring innenfor dette området. Med denne kompetansen kan vi levere kvalitet og profesjonalitet til våre datasenterkunder.

Vi gleder oss til å starte på mange nye og interessante prosjekter sammen med både eksisterende og nye kunder, med målsetning om å bli den beste kompetansepartneren innenfor dette området. Gjennom å tilby bransjeerfaring og et bredt spekter av supporttjenester ønsker vi å tilby en førsteklasses opplevelse for våre kunder – med de løsningene vi så lidenskapelig tror på.

nLogic sitt mål er å tilby en komplett portefølje, med programvareløsninger som setter bedrifter i stand til å transformere deres datasentre gjennom virtualisering og overgang til en åpen, intelligent og skalerbar arkitektur.

Les mer:

hege-anett-albrigtsen-nlogic
Hege Albrigtsen
lau-sorensen
Lau Sørensen
fabian-davik
Fabian Davik
bent-ole-hagelokken
Bent Ole Hageløkken