Cloudian Technical Workshop

Aktuelt

nLogic inviterer til Cloudian Technical Workshop 26. september

S3 objektlagring er en gamechanger! Vil du vite mer om hva nLogic og Cloudian kan tilby deg? Velkommen på teknisk workshop 26. september.

Cloudian er en ledende aktør innen objektlagring. Samtidig er de den eneste produsenten som garanterer 100 % kompatbilitet med Amazon S3-standarden. Cloudian gir en rask vei til å etablere S3 objektlagring i eget datasenter eller som hybrid sky. Arkitekturen i løsningen er skalerbar og åpen for "multi tenancy".

På kundelisten til Cloudian står alt fra service providere og utviklingsmiljøer til tv-stasjoner.

Vi får besøk av Ulrich Slothuus og Henrik Pedersen fra Cloudian 26. september, du er invitert til å bli med.

Velkommen!


Agenda

10:00 - 10:30 Introduksjon til objektlagring – hvorfor endrer S3 ditt liv?
Størstedelen av verdens samlede datamengde er skapt i løpet av de siste to årene og veksten fortsetter. Tradisjonelle lagringssystemer er ikke bygget for denne utfordringen, men det er objektlagring. Vi tar en «touch-base» i forhold til drivkrefter og behov, samt ser på hvordan objektlagring kan hjelpe med å håndtere lagring av store datamengder i det private datasenter/Hybrid Cloud.
10:30 - 10:45 Pause
10:45 - 11:30 Teknologi – hvilke komponenter inngår i en Cloudian-løsning?
Objektlagring er relativt enkelt, men vi går raskt gjennom begreper som Bucket og Protection-levels. Vi ser også på hvordan Amazon S3-standarden er bygget opp, samt hvordan man kan bruke Cloudians plattform til nye IT-tjenester.
11:30 - 11:45 Pause
11:45 - 12:30 Design-muligheter – Single eller cross-datacenter?
Cloudian åpner muligheten for en rekke design-scenarier: RF3, Erasure-coding, eller en kombinasjon av disse, etablering i ett datasenter eller på tvers av flere, eller f.eks som Hybrid løsning med Azure. Cloudian er Enterprise-ready og samtidig klar for både serviceprovidere og øvrige miljøer. 
12:30 - 13:30 Lunsj
Etter seminaret byr vi på litt å spise i våre lokaler.