NO | SE

nLogic Tech&Takeaway 19. november

Effektiv lagring, administrasjon og beskyttelse av data

nLogic inviterer igjen til Tech&Takeaway. Denne gangen vil vi vise hvordan du kan flytte deg fra manuelle backup-rutiner, gammel arkitektur, utdatert maskin- og programvare til forenklet sikring og langsiktig lagring av data, i moderne hybride skymiljøer. 

Slik fungerer det: delta på webinaret og bestill den maten du ønsker å spise fra din lokale leverandør, levert hjem til deg. Etter webinaret sender du bilde av kvitteringen, sammen med ditt mobilnummer til marked@nlogic.no, så dekker vi inntil 300,- av regningen via Vipps.

I webinaret vil vi vise hvordan Rubrik og Cloudian forenkler håndtering av sikkerhetskopier og langsiktig datalagring i hybride skymiljøer. Plattformene ble bygget fra grunnen av med tanke på enkelhet, og integrasjonen mellom plattformene utvider dette fokuset, samtidig som det oppfyller kundenes forretningskrav rundt sikkerhetskopiering, arkiv og gjenoppretting. Den felles løsningen gir ubegrenset skalering, sikkerhet og kostnadseffektivitet som er nødvendig for å opprettholde en moderne infrastruktur. Data administreres effektivt, enten den ligger lokalt, i skyen eller i en hybridmodell.

Speakers: Helge Kveseth, SE, Rubrik og Ole Petter Johnsen, SE, Cloudian